Adorable Bookclub

Adorable Bookclub: Dit zijn de nieuwe leden!

adorablebookclub1
Laatst plaatsten wij een oproep op de website voor een nieuw onderdeel van Adorable Books: de Adorable Bookclub. Wanneer je lid bent van deze club, mag je geregeld de nieuwste boeken recenseren voor onze website. We kregen heel veel enthousiaste reacties op onze oproep en er meldden zich ruim 50 deelnemers aan, waar wij uiteindelijk zes leden uit hebben gekozen. Binnenkort kun je de eerste recensies van de Adorable Bookclub-leden verwachten. Maar eerst willen we ze natuurlijk aan jullie voorstellen!

Laura: Mijn naam is Laura en ik ben 22 jaar. Dit jaar studeerde ik af als leerkracht. Mijn favoriete genres om te lezen zijn chicklit, young adult en fantasy. Ik kijk graag (romantische) comedy’s, fantasyfilms, actiefilms en films met superhelden erin. Het liefst lees ik in bed met een warme kop thee of chocomel, op de bank of in de bus. Maar ik vind het ook heerlijk om op vakantie aan het zwembad of op het strand te lezen. Ik ben naast een enorme boekenfan ook veel bezig met tekenen, schilderen en andere artistieke dingen. Ook ben ik erg sportief en muzikaal. Lezen is wel het meest fijne om te doen, omdat je dan even kunt ontsnappen naar een andere wereld! Ik maak samen met mijn vriend en hond veel wandelingen. Daarnaast maak ik graag foto’s om alles vast te leggen.

Sophie: Ik ben Sophie, een 19-jarige student Commerciële Economie. Ik ben een enthousiaste kletskous die houdt van lachen, ik heb altijd een reden om te eten, geniet van de kleinste dingen en vind social media veel te leuk. Door al die uren op mijn telefoon, computer en achter de tv vind ik het heerlijk om een boek te lezen! Dit doe ik het liefst in het openbaar vervoer en op een zonnige vakantie, al zal ik een fijn plekje met een beker warme chocomel of thee ook nooit afslaan hoor! Mijn favoriete genres zijn new adult, chicklits en waargebeurde verhalen.

Fleurine: Laat ik me gelijk maar voorstellen, ik ben Fleurine van Egmond, 18 jaar oud en gek op lezen, schrijven en fotograferen. Ik studeer momenteel Media & Entertainment Management en ik heb een eigen blog. Waar ik ook ben, ik heb altijd een boek bij me. Meestal lees ik Young Adults en New Adults maar ik heb ook een grote liefde voor klassiekers! Mijn favoriete boek van dit moment is “All the bright places”. Ik heb er vooral super veel zin in en als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen!

Esther: Hallo allemaal, ik ben Esther, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Zoetermeer. In mijn dagelijks leven ben ik activiteiten begeleider in een verzorgingshuis. Mijn hobby’s naast lezen zijn naar concerten gaan, zingen, series en films kijken. Ik lees het liefste young adult boeken, thrillers en fantasy boeken. Ook ben ik vaak te vinden op young adult evenementen. Ik heb ontzettend veel zin om voor Adorable Books te recenseren en ik vind het ook ontzettend leuk om dit te mogen doen.

Julia: Hi there! Mijn naam is Julia, ik ben 21 jaar en kom uit het altijd gezellige Eindhoven! Momenteel ben ik bezig met de premaster Human Resource Studies in Tilburg dus woon ik op het moment daar. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met lezen (favoriete genres: Young Adult, Roman en Chicklit), koken/bakken en met vriendinnen afspreken. Sporten hoort er eigenlijk ook bij maar dat staat de laatste tijd op een laag pitje (iets met Netflix, een warm dekentje en chocomelk). Ik vind het heel leuk om bij de Adorable Bookclub te zitten en kan niet wachten om voor jullie recensies te gaan schrijven!

Maaike: Hoi! Ik ben Maaike, 18 jaar, studente Media, Informatie en Communicatie (richting Tekstschrijven) en inwoonster van het prachtige Amsterdam. En boekenwurm, maar dat zal vast geen verrassing zijn. Ik lees voornamelijk romans en (fantasy) Young Adult, maar ook wel New Adult en chicklit. Meestal lees ik een paar weken/maanden heel veel dezelfde boeken en als ik dat zat ben, ga ik weer verder met het volgende genre, haha. Ik lees mijn boeken het liefst met een volle pot thee (cliché, ik weet het) en in volledige stilte. Naast lezen ben ik ook heel graag bezig met mijn eigen blog en met de keukenprinses (of -kluns) uithangen.

Wij zijn super enthousiast over onze nieuwe Adorable Bookclub-leden en we kunnen niet wachten om hun recensies te delen. Mochten jullie nou nog vragen hebben aan één of meerdere leden, dan mag je die natuurlijk altijd hieronder in de reacties stellen, zodat de leden ze zelf kunnen beantwoorden.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *