Aankopen van Danique V. boekenfestijn Utrecht 2013 - Adorable Books
New in

Aankopen van Danique V. boekenfestijn Utrecht 2013

sdf
Gisteren was het dan zo ver, Yara en ik gingen eindelijk naar het boekenfestijn toe in Utrecht! Mijn voornemen: niet te veel boeken meenemen. Volgens mij is het aardig gelukt. Ik laat jullie mijn aankopen zien van dit boekenfestijn!

sd

De stunt van haar leven – Julie Cohen
Als er wat te beleven valt, vind je Liza in de buurt. Als je eeneiige tweelingzus Lee het knapste en meest veelbelovende meisje in de verre omtrek is, dan is het een stuk leuker om de stoute zus te spelen.
Liza werkt nu in LA als stuntvrouw, wat haar op het lijf geschreven is. Maar als ze haar baan verliest en zelfs bijna het leven laat door een mislukte stunt, is ze gedwongen naar huis in Engeland terug te keren. Alles is daar veranderd: haar verantwoordelijke zus Lee is plotseling verdwenen en heeft hun kwakkelende moeder, de ijsfabriek van de familie én haar gevaarlijk leuke vriend achtergelaten. Het hele dorp denkt dat Liza haar zus Lee is… Kan ze haar plaats innemen om intussen Lee te vinden?

Dit boek lijkt me erg leuk. Ik heb al vaker boeken gelezen over twee mensen die wisselen van leven, en die zijn mij tot nu toe altijd goed bevallen! Ik had nog nooit gehoord van dit boek en ben dus erg benieuwd!

Shoptherapie – Carmen Reid
Er zijn dingen die je vriend niet hoeft te weten, zoals de prijs van je nieuwe handtas (plus schoenen) of het feit dat je de limiet van je creditcard hebt bereikt. Of: dat je van plan bent een internetbedrijfje te starten (en al een voorraad van vijfhonderd accessoires in de logeerkamer hebt liggen).
En dan zijn er ook van die zaken die je maar beter wel kunt vermelden: de – verrassing! – romantische vakantie die je hebt geboekt (maar je familie gaat ook mee), het huis dat je te koop hebt gezet, de meer dan aantrekkelijke Italiaan die verliefd op je is geworden… Hoe gaat Annie Valentine zich hieruit redden?

Dit boek deed mij erg sterk denken aan shopaholic! Ik houd ontzettend veel van die serie en kon daarom dit boek ook eigenlijk niet laten liggen

sd

Bloedmooi (Vamps #3) – Nancy A. Collins
Cally Monture mag voor het eerst het chique Rauhnacht-bal voor Oudbloeds bijwonen en kijkt haar ogen uit. Overal ziet ze bloedmooie vrouwen in designerjurken en elegant in pak geklede mannen met elkaar dansen en praten. Wat is haar leven anders geworden sinds ze weet dat Victor Todd haar vader is! Op het bal stelt baron Metzger, haar vaders vazal, haar voor aan Sister Midnight. Deze bekende ontwerpster van vampiermode vindt Cally’s zelf ontworpen baljurk prachtig en nodigt haar uit een hele collectie te ontwerpen. Maar als Van Helsings het bal verstoren, dreigt voor Cally alles vreselijk mis te gaan.Lilith Todd heeft het intussen helemaal gehad met haar verloofde Jules. Ze is op het bal met zijn neef, Exo, en komt er tot haar verbazing achter dat de lelijke Orlock geweldig kan dansen. En hij heeft nog andere kwaliteiten… Hij is super intelligent en verliefd op Lilith. Zou Lilith hem kunnen inschakelen om te bereiken waarnaar ze zo hard streeft: de rijkste, mooiste en machtigste van alle vampiers worden?

Nachtleven (Vamps #2) – Nancy A. Collins
Lilith Todd heeft aan veel dingen een bloedhekel. Maar wie ze hartgrondig háát, zijn haar vader en Cally Monture, zijn bastaarddochter. Sinds Lilith weet van het bestaan van haar halfzus, is ze vastbesloten niet langer mee te liften op haar vaders macht en rijkdom, maar het op eigen kracht te maken. Cally heeft andere problemen. Sinds ze weet wie haar vader is, is het nog belangrijker om haar relatie met Peter, een vampierjager, geheim te houden. Intussen loopt de spanning tussen de twee vamps hoog op. Cally en Lilith zullen beiden moeten vechten voor erkenning in de wereld van de machtige Oudbloedvampiers.
Heel toevallig ben ik deze week in het eerste deel begonnen! Toen ik het tweede en derde deel zag liggen voor deze goedkope prijs kon ik ze daarom ook echt niet laten liggen!

sd

Ballad (Books of faerie #2) – Maggie Stiefvater
In this sequel to LAMENT, faeries follow James and Dee to Thornking-Ash boarding school, where James struggles with his feelings for Dee and for a dangerous faerie muse called Nuala. When Halloween plunges both Dee and Nuala into danger, James finds he can only save one. Another creepy, beautiful fantasy set in the vicious world of faerie.
Dit is het tweede deel van een andere serie van Maggie Stiefvater. Ik had toevallig deel één nog thuis liggen (ongelezen!) en kon dit boek eigenlijk niet laten liggen voor die lage prijs..

BZRK #1 – Michael Grant
Charles en Benjamin Armstrong streven maar één doel na: een perfecte wereld zonder wreedheden. Het begin van een ware utopie ligt in hun handen. Maar de manier waarop ze dit ogenschijnlijk nobele plan tot uitvoering brengen, is angstaanjagend. Met microscopisch kleine robotjes – nanobots – manipuleren de Armstrongs de hersenen van alle mensen, zodat de wereld als één brein zal functioneren. Iedereen zal zijn vrije wil verliezen en alles zal in handen liggen van de twee broers.De guerrillagroep BZRK weet waar Charles en Benjamin mee bezig zijn en wil voorkomen dat hun utopie werkelijkheid wordt. BZRK vecht voor het recht om fouten te maken, het recht om menselijk te zijn. Met biologische bots gaan zij de strijd met de nanobots van de Armstrongs aan en proberen zo de mensheid te redden. Maar wat als waanzin overwint?
BZRK staat al even op mijn verlanglijstje en was daarom ook zo blij dat hij bij het boekenfestijn lag! En even later.. kwam ik hem tegen in het Engels!! 8 euro goedkoper. Tsja, dan was mijn keuze snel gemaakt. Ik heb deze daarom toch maar in het Engels meegenomen!

Dit waren mijn aankopen op het boekenfestijn! Ben jij nog naar het boekenfestijn toe geweest?

 

 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Anneke september 7, 2013 at 09:47

  Zo grappig hoe iedereen altijd met heel andere boeken thuiskomt. Ik heb van jouw aankopen alleen BZRK zien liggen en bij de rest van de boeken denk ik echt van: o, lag dat er ook? Haha. 🙂
  Ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt en kijk uit naar de recensies.

 • Reply Annemiek september 7, 2013 at 10:53

  Aah, ik had ook graag naar het boekenfestijn gewild! In januari is het in Rotterdam, dan ga ik! 😀 Ben al aan het sparen om helemaal los te kunnen gaan! 😛

 • Reply Mieke Schepens september 7, 2013 at 12:09

  Helaas niet, ik ga in Eindhoven 🙂

 • Reply Emmy september 7, 2013 at 12:31

  Mooie haul! Ik heb BZRK ook in mijn handen gehad, maar teruggelegd. 🙂 Balled had ik de vorige keer al aangeschaft.. En het erge is, ik heb nu alweer zin in die van Eindhoven!

 • Reply Dieuwke september 7, 2013 at 12:58

  leuke stapel! Balled helaas niet zien liggen. (had gelukkig al niet te veel boeken haha)

 • Reply Joanydvv september 7, 2013 at 13:00

  Ik ben heel erg benieuwd wat je van BZRK vind.

 • Reply Sanne september 7, 2013 at 19:39

  Over Ballad en BZRK heb ik getwijfeld, maar uiteindelijk toch niet meegenomen. Mooie aankopen hoor!

 • Reply Lilian september 8, 2013 at 12:26

  Een aantal van jouw boeken heb ik wel gezien, maar veel ook niet! Ballad wilde ik eerst ook nog meenemen, net als BZRK, maar uiteindelijk toch niet gedaan. Ik ben benieuwd wat je er van vind!

 • Reply Lisanne september 9, 2013 at 17:39

  Mooie stapel! Ik ben benieuwd naar de reviews. Was leuk om jullie even tegen te komen 🙂

 • Leave a Reply