Aankopen boekenfestijn - Adorable Books

Aankopen boekenfestijn

f
Onlangs was ik bij het boekenfestijn in Utrecht. Kijk hier wat mijn aankopen waren!

f

Nightlife voor gevorderden – Mick Boskamp
Het is een wereld die voor velen in totale duisternis gehuld is: de dance en house scene, die tot leven komt als de meeste hardwerkende burgers allang op één oor liggen. Mick Boskamp, de ‘Pietje Bel van de house’ zoals hij wordt genoemd, kent die wereld op zijn duimpje. Niet alleen is hij een doorgewinterde bezoeker van dance- en house-party’s, hij kan er ook nog eens met een bijzonder elegante penvoering verslag van doen.
In Nachtdier – Nightlife voor gevorderden vertelt Boskamp over zijn belevenissen in het nachtleven van Amsterdam en enkele andere wereldsteden. Wat beweegt de nachtdieren van deze wereld, hoe wordt er gecommuniceerd, wat zijn de kledingcodes, kortom, wat zijn de do’s en don’ts aan gene zijde van het middernachtelijke uur?
Het boek is een verlokkende ontdekkingstocht door het schimmenrijk van stroboscooplicht en bedwelmende beats – een hemelse hel of een helse hemel.
Dit boek was een actie product en ik heb deze dus gratis mee gekregen. Normale prijs: €5,10

Pumps in de pits – Liselore Albers
Isa reist samen met haar man, de veelbelovende formule-1 coureur Frank, van het ene circuit naar het andere. Ze is zijn tweede paar ogen en oren, want in deze snelle wereld gaat veel geld om en worden de spelregels met voeten getreden. 
Frank wordt totaal in beslag genomen door het racen en lijkt haar bestaan soms volledig te vergeten. Wanneer hij een nieuwe PA krijgt in de persoon van de mooie, rondborstige Caro, wordt het Isa teveel. Ze zoekt en vindt steun bij Julian, de engineer en rechterhand van Frank.
Ik heb dit boek gekocht voor €4,95. De originele prijs is €16,95 

s
Alica & de duistere koningin – Bernhard Hennen
Als haar moeder ernstig ziek wordt, moet de veertienjarige Alica een poosje bij haar grootouders gaan logeren. Leuk vindt ze dat niet. Hun grote naargeestige huis wordt bevolkt door vreemde figuren en zelfs door geesten, onder meer die van een jongeman, Francois, en van zijn valk. Ze ontmoet er ook de eigenwijze Wallerich, een kabouter die verzot is op technische snufjes – samen met Wallerich raakt Alica onverwacht verzeild in Nabuurland.
Nabuurland is de wereld van mythische en magische wezens, dicht in de buurt van de mensenwereld. Daar proberen Alica en Wallerich het geheim van Francois en zijn valk te ontsluieren. Als Alica verliefd wordt op Francois, aarzelt ze geen ogenblik om zwarte magie te gebruiken als de jongen plotseling spoorloos verdwijnt. Maar zodoende verstoort ze de rust van de Duistere Koningin, en dat had Alica beter niet kunnen doen…
Ik heb dit boek gekocht voor €6,95. De originele prijs is €16,95

Alera de erfgename – Cayla Kluver
Kroonprinses Alera van Hytanica moet van haar vader trouwen met de arrogante Steldor, omdat hij een heel goede troonopvolger zou zijn. Alera voelt niets voor een huwelijk en al helemaal niet met Steldor.
Dan ontmoet Alera de mysterieuze Narian, die afkomstig is uit het vijandelijke rijk Cokyri. Er dreigt een oorlog uit te breken tussen de twee rijken. Narian kent de geheimen van Cokyri en zou het volk van Hytanica dus goed kunnen helpen. Maar is hij wel te vertrouwen?
Ik heb dit boek gekocht voor €8,95. De originele prijs is €17,95. 

f
Dracula de ondode – Dacre Stoker & Ian Holt
Het verhaal begint in 1912, vijfentwintig jaar na de gebeurtenissen in Dracula. Dr. Jack Seward, nu een aan heroïne verslaafde verschoppeling, jaagt door heel Europa op vampiers. Intussen verlaat Quincey Harker, de zoon van Jonathan en Mina Harker, de universiteit om zich te richten op een carrière in het theater. Dan wordt zijn vader Jonathan dood gevonden en belanden Dr. Seward en Quincey samen in de strijd tegen een oude vijand – iemand is druk bezig alle helden te vermoorden die verantwoordelijk waren voor de dood van de legendarische Graaf Dracula…
Dit is het vervolg op ‘dracula’
Ik heb dit boek gekocht voor €4,95. De originele prijs is €6,90.

Stad van Beenderen – Cassandra Clare
De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer deze ontvoerd wordt, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een groep demonenjagers. Langzaamaan lukt het Clary om tot die wereld door te dringen. Maar de wereld van de demonenjagers is verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden lukken om haar moeder te redden?
Ik heb dit boek gekocht voor €5,50. De originele prijs is €18,95 maar zal 18 september gaan naar €5,00.

f
Diva’s & deadlines – Dominique de Graaf
Barbelle, een jonge twintiger, ziet haar droom in vervulling gaan wanneer ze aan de slag kan op een televisienieuws redactie. Ietwat onzeker, maar brandend van ambitie begint ze aan haar eerste werkdag. Die verloopt helemaal anders dan ze had verwacht.
Langzaam maar zeker maakt ze kennis met de wereld van de eeuwige deadlines en de opgeblazen egos, waarin het voor haar almaar moeilijker wordt om trouw aan zichzelf te blijven. 
Barbelle wordt verliefd op haar baas Timothy en raakt bevriend met diens vriendin Gaby, de lesbische en jaloerse weervrouw van het televisiestation. Gaby laat geen enkele methode ongebruikt om haar zin te krijgen. Ze lokt Barbelle naar het dak van de nieuwsredactie, terwijl ze weet dat Timothy daar zijn handen vol heeft met een ander.
Ook de bloedmooie maar valse presentatrice Odille laat geen kans onbenut om Barbelle te vernederen en te manipuleren. 
Wanneer Barbelle haar weg in de televisiewereld eindelijk gevonden lijkt te hebben, slaat ze aan het twijfelen. Is dit werkelijk de droom die ze voor ogen had?
Ik heb dit boek gekocht voor €8,95. De originele prijs is €16,90.

Studentenkookboek
Een boek vol lekkere recepten voor studenten. Er staat onder andere in hoe je het beste boodschappen kan doen en je voorraadkast kan bijhouden. Een aantal simpele maaltijden maar ook maaltijden die goedkoop zijn. Denk aan ovenschotels, rijst recepten, kip recepten. Zelfs toetjes !
Ik heb dit boek gekocht voor €4,99.

Ik denk dat jullie wel begrijpen waarom ik zo graag naar het boekenfestijn wilde. De prijzen zijn veel goedkoper dan in de winkels! 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply joanydvv september 15, 2012 at 07:31

  Alica en de duistere koningin heb ik onlangs ook gelezen. Vond het echt een heel leuk, maar wel apart boek 🙂

 • Reply Annelie september 15, 2012 at 13:16

  Lijken me leuke boeken. Wel handig dat de prijzen veel lager zijn daar. 🙂

 • Reply Romy september 18, 2012 at 23:36

  Wauw, die boeken zijn goedkoop! Volgende keer ga ik ook eens een kijkje nemen, denk ik!

 • Reply Sanne december 14, 2012 at 14:11

  wanneeer komt het vervolg van ALera de erfgename, ik bedoel deel 2 want ik kan niet wachten!!!

 • Leave a Reply