Aan het lijntje
Roman

Aan het lijntje (zusjes Bellinger #2) – Tessa Bailey

Lange tijd keek ik uit naar het boek Aan het lijntje van Tessa Bailey. Dit boek is onderdeel van de zusjes Bellinger-duologie. Dit verhaal draait om Hannah en Fox. In mijn recensie vertel ik je wat ik van dit boek vind!

Waar gaat Aan het lijntje over?

Fox Thornton heeft een reputatie als zorgeloze flirt. Vrijwel elke vrouw die hij tegenkomt valt al snel voor zijn sexy looks en nonchalante charme. Dan ontmoet hij Hannah Bellinger. Ze is totaal ongevoelig voor zijn charmes, maar ze lijkt hem wel heel… aardig te vinden? En wil vrienden met hem zijn? Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt.

Als Hannah voor werk een tijdje in de stad is, trekt ze tijdelijk in bij Fox, in zijn logeerkamer. Hannah heeft een crush op haar collega, en succesvolle versierder Fox helpt haar met wat praktische tips om zijn aandacht te trekken.

Hoe meer tijd de twee samen doorbrengen, hoe meer ze voor elkaar beginnen te vallen. Fox vindt het steeds lastiger om de vrouw waar hij verliefd op is te helpen bij het versieren van een ander. Kan hij zijn bindingsangst overwinnen, en Hannah laten zien dat hij echt om haar geeft?

Niet zo lang geleden las ik het boek Een zomer vol verrassingen, een boek waar ik enthousiast over was maar niet lyrisch. Dat had er mee te maken dat het hoofdpersonage niet helemaal bij mij paste. Wie ik wél heel leuk vond was het hoofdpersonage haar zusje, Hannah. Goed nieuws: dit boek gaat over Hannah.

‘Aan het lijntje is een heel lief en schattig verhaal!’

Hannah hebben we leren kennen in het boek Een zomer vol verrassingen. Ze blijft daar echter wel een oppervlakkig personage, maar in Aan het lijntje leren we haar goed kennen. Ze voelt als een persoon die we goed kennen, als iemand die je vriendin kan zijn. Naast Hannah draait dit boek om Fox, ook hem kennen we uit Een zomer vol verrassingen. Ik had nog geen goed beeld van hem omdat hij weinig aan bod kwam. Hannah en Fox zijn vrienden, maar je voelt aan alles dat het knettert tussen die twee. Om verschillende redenen is liefde geen optie.

Aan het lijntje is heel anders dan Een zomer vol verrassingen. Dat komt omdat Hannah een heel leuk en vlot meisje is, totaal niet verwend (zoals haar zus Piper) en iemand die heel realistisch overkomt. Het verhaal leest als een speer. Ook vond ik het een heel spannend verhaal: je vraagt je continu af hoe het verhaal afloopt.

Aan het lijntje is onderdeel van de Zusjes Bellinger duologie, maar je kunt de boeken zeker ook los van elkaar lezen. Dat raad ik niet per se aan: de boeken komen samen namelijk het best tot zijn recht. Maar als je één boek zou lezen, dan zou ik zeker Aan het lijntje aanraden. Het is namelijk een heel lief en schattig verhaal, waar ik elke bladzijde van heb genoten.

Pluspunten:
+ Leest heel vlot weg
+ Personage Hannah is geweldig!
+ Een heel lief en schattig verhaal

Minpunten:
– Ik wil meer van Hannah en Fox!

Ben je benieuwd geworden naar Aan het lijntje? Bestel hem hier bij Bol.com

Aan het lijntje

Titel: Aan het lijntje (Zusjes Bellinger #2)
Auteur: Tessa Bailey
Verschenen: november 2022
Pagina’s: 368
Uitgever: LoveBooks
bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *