Films

9x de knapste acteurs uit YA verfilmingen

ya acteurs copy
YA verfilmingen zijn groot! Denk maar aan The 5th Wave die onlangs uit kwam en de nieuwe Divergent film die binnenkort in de bioscoop te zien is. Het mooie van deze boeken is dat er vrijwel altijd romantiek in voorkomt. En dat betekent, knappe mannen op het doek!

ya acteurs
William Moseley
Hij speelt Peter Pevensie in The Chronicles of Narnia en hmmmm, moet ik hier meer over zeggen? Alleen al voor hem zou ik de film weer willen zien (oké, de film is ook op zichzelf leuk). Iets ouder dan de meeste acteurs, 28 jaar.

Logan Lerman
Hij speelt in de films Percy jackson en The Perks of Being a Wallflower, en woaa! De films van Percy Jackson zijn niet ontzettend goed ontvangen, maar hey, maakt dit echt uit als hij erin speelt? Met zijn 24 jaar zullen wij vast nog heel veel van hem horen.

Alex Pettyfer
Heeft gespeeld in I am number Four (en Magic Mike, maar het gaat hier natuurlijk over de boeken). Is pas 25 jaar oud en heeft een relatie met het Nederlandse model Marloes Horst. Wij zijn jaloers.
ya2
Liam Hemsworth
Onze  Hunger Games (Gale Hawthorne) ster! Op 26 jarige leeftijd heeft hij al ontzettend veel bereikt. Wij willen meer zien van deze extreem knappe man!

Alden Ehrenreich
Al weer 26 jaar oud en heeft gespeeld in de film Beautiful Creatures. Als je hem zo ziet, zou je niet helemaal verwachten dat hij Ethan speelt. Wat films al niet kunnen doen om iemand jonger te maken. En wat een ontzettend lieve lach!

Danila Kozlovsky
Wat ons betreft mag hij voorkomen in elke YA film. Hier speelt de 30 jaar oude (en getrouwde) acteur in The Vampire Academy. Wij konden niet stoppen met zwijmelen bij deze film.
ya3
Dylan O’Brien
De pas 24 jarige acteur is ZO schattig. Hij speelt Thomas in The Maze Runner (en ook in Teen Wolf!) en gelukkig konden we nog meer van hem genieten in deel twee van The Maze Runner.

Nicholas Hoult
Waar hij in Warm Bodies een zombie speelt, is hij in echt ontzettend knap. Kijk gewoon alleen die ogen al eens, zó helder! Nicholas speelt de hoofdrol van R in Warm Bodies en doet dit ont-zet-tend goed.

Theo James
Natuurlijk vergeten wij jou niet Theo. Deze 31 jaar oude acteur speelt de hoofdrol van Four in Divergent. Heeeeeeerlijk wegzwijmelen bij deze ontzettend fijne acteur.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Annabel februari 11, 2016 at 09:40

  Tijdens de films merk ik vaak pas dat ik toch al wat ouder ben, al die jonge acteurs haha. Behalve Theo James dan!

 • Reply Annabel februari 11, 2016 at 11:02

  Leuk artikel 😉 van dit lijstje staat Logan Lerman bij mij stipt op een! Geen YA film, maar in Fury is hij ook heel goed 🙂
  Oh en als ik dit lijstje zou maken, zou Sam Claflin (Finnick) er ook op staan 😉
  Liefs XXX

 • Reply Naomi februari 11, 2016 at 11:32

  Dylan O’brien is mijn favoriet!

  x

 • Reply Rowan februari 11, 2016 at 11:40

  Jaaa zoveel knappe mannen! Dylan! Alex! Liam! Theo!

 • Reply Noa februari 11, 2016 at 15:54

  Liam blijft toch wel mijn persoonlijke topper 😉

 • Reply Madelon februari 11, 2016 at 16:56

  Sommige van die jongens zijn er ook echt alleen maar knapper op geworden de laatste jaren…

 • Reply Rosalie februari 11, 2016 at 18:58

  Aah, Theo James!! Love him! Geweldig is ‘ie als Four, en hij was deels de reden dat ik 2x naar Insurgent ging in de bios… 😉

 • Reply Esther februari 11, 2016 at 20:13

  Theo James <3

 • Reply Edriënne februari 12, 2016 at 15:44

  Ik vond Logan Lerman super goed in The Perks of Being a Wallflower, wat een film! En met Theo James wil ik wel een beschuitje eten!

 • Leave a Reply