9x knappe acteurs uit TV-series #3
TV-series

9x knappe acteurs uit TV-series #3

Da boyos

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on


Serieverslaafd, dat zijn we zeker. Niets zo fijn als een spannende serie kijken die je in zijn grepe houdt. Iets dat we nog veel leuker vinden is als er fijne acteurs in de serie spelen waarbij we helemaal kunnen wegzwijmelen. Benieuwd wie volgens ons de knappe acteurs uit TV-series zijn? Lees gauw verder.

1. Jess uit Gilmore Girls: a Year in the Life (gespeeld door Milo Ventimigilia) is toch wel vanaf dag 1 dat hij in  Gilmore Girls te zien was mijn favoriet. Wat een knappe man vond ik dit, met zijn bad boy uiterlijk. Nu hij terugkeerde in Gilmore Girls: a Year in the Life was hij wel een stuk ouder geworden, maar nog steeds net zo knap.

A post shared by @eyestothemoon on

2. Michael Scofield uit Prison Break (gespeeld door Wentworth Miller) is inmiddels voor velen geen onbekende meer. De serie bestaat al langere tijd en heeft laatst een nieuw seizoen gekregen. Daarom verdiende ook Michael Scofield een plekje in dit lijstje.

3. Josh uit Younger (gespeeld door Nico Tortorella) is een mysterieuze verschijning in de serie, met zijn tattoos en mooie lach.

4. Charles Brooks uit Younger (gespeeld door Peter Hermann) is de tegenhanger van Josh uit dezelfde serie. Fans van de serie zijn óf team Charles óf team Josh. Welk team kies jij?

5. Logan Huntzberger uit Gilmore Girls: a Year in the Life (gespeeld door Matt Czuchry). Logan is geen onbekende rol: hij komt ook voor in de normale Gilmore Girls serie. In A Year in the Life is hij ouder geworden, and we like that. Age did him wel… 😉

A post shared by Matt Czuchry (@mattyczuchry) on

6. Clay Jensen uit 13 Reasons Why (gespeeld door Dylan Minnette) is nog echt een broekie, als je het ons vraagt, maar hij is toch nog steeds een hele knappe acteur. We denken dat deze acteur heel ver kan komen met zijn mysterieuze looks.

7. Tony Padilla uit 13 Reasons Why (gespeeld Christian Navarro) is net als zijn collega Dylan een mysterieuze verschijning. Met zijn donkere haren en exotische uiterlijk valt hij in de serie 13 Reasons Why ergop.

8. Archie Andrews uit Riverdale (gespeeld door KJ Apa). KJ is maar 20 jaar oud, wisten jullie dat? Wij verwachtten dat hij ouder was dus dit kwam toch wel een beetje als een shock! Desondanks vinden we het helemaal niet erg als hij zijn shirt uittrekt in de serie of zijn mooie lach laat zien.

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

9. Jughead Jones uit Riverdale (gespeeld door Cole Sprouse). Cole Sprouse ken je misschien ook nog wel van de serie Zack & Cody en dit is zijn eerste echte volwassenenrol. Hij verft zijn haren donker voor de rol, wisten jullie dat? Hij is van nature blond.

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Zijn er volgens jou nog meer knappe acteurs uit TV-series?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Naomi augustus 9, 2017 at 12:19

  Ik vind Cole Sprouse echt zo knap!

  x

 • Reply Aniek augustus 9, 2017 at 17:00

  Matt Czuchry speelt ook in The Good Wife. Alleen om hem die serie ook gaan kijken. Geen moment spijt van gehad!

 • Reply Fleur augustus 15, 2017 at 07:06

  Hehe,  Nico Tortorella mag er wel zijn hahahha

 • Reply Vivian september 20, 2017 at 16:42

  Ik heb zo’n enorm zwak voor KJ en Cole haha, zeker omdat ze ook zo’n geweldige bromance hebben in het echt! En Milo Ventimiglia speelt tegenwoordig in This is Us, daarin is-ie ook heel leuk! Ooohh, en Josh… jeetje, wat is die gast sexy <3

 • Reply Lisa januari 9, 2018 at 09:36

  Ik ben full into Gotham seizoen 2 en ik heb een zwak voor James Gordon (gespeeld door Ben Mckenzie). Hij heeft iets. ?

 • Reply Vanessa januari 9, 2018 at 15:03

  Doe mij maar een portie KJ Apa please! (Oké ja, jong, maar dat negeren we even)

 • Leave a Reply