Boeken

9x kerstboeken die vertaald moeten worden

kerstboeken

Op Adorable Books schrijven we onwijs veel over kerst de laatste tijd. Kerstboeken, kerstfilms, boeken die je kunt vragen voor de feestdagen.. Vandaag ga ik de allerleukste kerstboeken op een rijtje zetten waarvan ik écht hoop dat ze vertaald zullen worden naar het Nederlands.

1. My True Love Gave to Me: Twelve Holiday Stories van Stephenie Perkins. Dit boek is geschreven door verschillende grote schrijvers (check het omslag maar!) en edited by Stephenie Perkins (bekend van Anna and the French Kiss). Ik heb hem stiekem besteld (ik had een no buy month, i know). Deze editie kost momenteel €16,50. // 2. Decked with Holly van Marni Bates. Holly gaat op een cruise tijdens de kerstvakantie en ontmoet daar een onwijs populaire band. Holly spreekt af met één van de jongens om te doen of zij zijn vriendin is, maar is dat wel verstandig? Klinkt als een onwijs leuk boek! Hij kost €11,99  // 3. Ex-mas van Kate Brian. De ouders van de 17-jarige Lila gaan op vakantie tijdens de kerstvakantie en zij en haar broertje blijven alleen achter. Haar broertje komt achter de opwarming van de aarde en willen de Noordpool gaan redden, waardoor ze wegrennen. Lila wil haar broertje terugbrengen en de enige persoon die haar hierbij kan helpen is… jawel… haar ex-vriendje! Samen gaan ze haar weggelopen broertje terug proberen te halen, wat nog niet zo makkelijk is. Je kunt het e-book kopen voor €10,15 kopen.

kerstboeken1

4. Dash & Lily’s Book of Dares van Rachel Cohn & David Levithan. Dit verhaal gaat over een meisje dat van kerstmis houdt en een jongen die het verafschuwt én over een notitieboek. Het meisje wil haar true love vinden, en gaat dat lukken? Je kunt hem kopen voor €11,50. // 5. Skipping Christmas van John Grisham gaat over twee tieners die kerst willen overslaan.. Wat ze niet weten is dat het enorme consequenties met zich meebrengt als er geen kerst wordt gevierd. Je kunt hem kopen voor €9,99.  // 6. North Pole High: A Rebel Without a Claus van Candace Jane Kringle. Het verhaal gaat over een immens populair meisje op high school en haar overbezorgd en wereldberoemde vader: de kerstman. Je kunt hem via Goodreads toevoegen aan je to read lijst, hij is momenteel niet te verkrijgen via het internet.

kerstboeken2

7. Holiday Princess (The Princess Diaries #10.1) van Meg Cabot. Je kent toch wel The Princess Diaries films? Wist je dat dat boeken waren? Ik niet! Er is dus een boek geschreven over Prinses Mia tijdens kerstmis en ik heb hem nodig! Je kunt hem via Goodreads toevoegen aan je to read lijst, hij is momenteel niet te verkrijgen via het internet. // 8. Slippery Slopes, High Hopes and My Winter Dream Boy (Sweet Dreams) van Liz Elwes. Bambi gaat op vakantie met haar vader en broertje in Oostenrijk waar ze gaan skien. Ze is net gedumpt door haar vriendje dus dit moet wel voor afleiding zorgen. Ze hoopt op een knappe hunk uit Oostenrijk maar ze kan niet zo goed skieen, wat haar een béétje tegenwerkt. Je kunt hem via Goodreads toevoegen aan je to read lijst, hij is momenteel niet te verkrijgen via het internet. // 9. Christmas at the Cupcake Cafe van Jenny Colgan. Cupcakes en kerst, dé perfecte combi, toch? Je kunt hem kopen voor €12,99.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *