Films

9x guilty pleasure films

guilty pleasure films

Dat moment dat je een avondje alleen thuis bent en zin hebt om een film te kijken. Welke film ga je kijken? 9 van de 10 keer kijk ik een film die ik al eerder heb gezien, omdat ik er zó van kan genieten. Vandaag zet ik mijn favoriete guilty pleasure films op een rijtje, die ik al héél vaak heb gezien.

guilty pleasure films

1. Letters to Juliet. Het acteerwerk is niet geweldig, het verhaal is mega cute én de locatie geeft me altijd een onwijs zomer gevoel. Helemaal doordat er een instant zomerse/gele kleur over de beelden heen zit. Ik kan deze film vaak genoeg zien en er toch geen genoeg van krijgen omdat het zo’n romantisch verhaal is.

guilty pleasure films

2. Mean Girls. ‘Oh my god, that’s so Fetch’, de random uitspraken in deze film zijn eigenlijk zo erg dat het bijna niet kan. Toch heb ik de film Mean Girls wel 10 keer gezien. Misschien 20 keer. Omdat het verhaal zo leuk is, omdat het zo lekker dramatisch is en de film niet verveeld.

guilty pleasure films

3. Vrijwel alle Nicholas Sparks films. Laten we beginnen met mijn favoriet: Safe Haven. Toen die film net uit was kocht ik hem op DVD, ik geloof dat ik hem de hele zomer lang elke week wel eens bekeek. Oh man, wat een geweldig verhaal. Wat een romantiek. En Julianne Hough: een van mijn favoriete actrices. Een van mijn favoriete guilty pleasure films.

guilty pleasure films

4. Footloose, de remake. Nog een film met Julianne Hough! Wat sommige mensen hebben met Grease of Dirty Dancing, heb ik met de remake van Footloose. Ik vind dit zo’n leuke dansfilm, ik krijg spontaan zin om los te gaan als ik de film kijk.

guilty pleasure films

5. The Devil Wears Prada. Al die modeaccessoires, prachtige designeritems en alle drama. Yup, deze film bekijk ik met veel liefde. Meryl Streep speelt de perfecte duivelse baas.

guilty pleasure films

6. Legally Blonde. Het maakt me echt niet uit hoe vaak ik de film al heb gezien en hoe vaak de film op TV verschijnt, Legally Blonde kijk ik écht heel vaak. Een lekker dramatisch verhaal, de niet al te beste acteerkwaliteiten van de acteurs en zóveel roze. Love it!

guilty pleasure films

7. The Princess Diaries. Ik was 8 jaar oud toen deze film uit kwam en nog steeds kan ik er van genieten als hij op televisie verschijnt. Anne Hathaway blijft één van de leukste actrices ever. Tedje plaatste een tijdje geleden allemaal leuke facts over The Princess Diaries op onze blog.

guilty pleasure films

8. Pitch Perfect. Een van de nieuwste films uit dit rijtje is Pitch Perfect en dit is tevens een van mijn favoriete films. Toen hij net uit was op DVD kocht ik hem, natuurlijk, en bekeek ik hem echt veel te vaak. Op den duur kon ik alle liedjes meeblèren. Fat Amy is mijn favoriete personage, ze is zo grappig. Deze film blijft leuk!

guilty pleasure films

9. A Cinderella Story. Last but not least deze film die ik als kind veel te vaak heb gezien. De moderne versie van Assepoester waar een mooi verhaal achter zat. Ik was een onze fan van Hilary Duff (wie niet, vroeger?) en ook Chad Michael Murray is een feestje om naar te kijken.

Wat zijn jouw guilty pleasure films?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *