Films

9x guilty pleasure films

guilty pleasure films

Dat moment dat je een avondje alleen thuis bent en zin hebt om een film te kijken. Welke film ga je kijken? 9 van de 10 keer kijk ik een film die ik al eerder heb gezien, omdat ik er zó van kan genieten. Vandaag zet ik mijn favoriete guilty pleasure films op een rijtje, die ik al héél vaak heb gezien.

guilty pleasure films

1. Letters to Juliet. Het acteerwerk is niet geweldig, het verhaal is mega cute én de locatie geeft me altijd een onwijs zomer gevoel. Helemaal doordat er een instant zomerse/gele kleur over de beelden heen zit. Ik kan deze film vaak genoeg zien en er toch geen genoeg van krijgen omdat het zo’n romantisch verhaal is.

guilty pleasure films

2. Mean Girls. ‘Oh my god, that’s so Fetch’, de random uitspraken in deze film zijn eigenlijk zo erg dat het bijna niet kan. Toch heb ik de film Mean Girls wel 10 keer gezien. Misschien 20 keer. Omdat het verhaal zo leuk is, omdat het zo lekker dramatisch is en de film niet verveeld.

guilty pleasure films

3. Vrijwel alle Nicholas Sparks films. Laten we beginnen met mijn favoriet: Safe Haven. Toen die film net uit was kocht ik hem op DVD, ik geloof dat ik hem de hele zomer lang elke week wel eens bekeek. Oh man, wat een geweldig verhaal. Wat een romantiek. En Julianne Hough: een van mijn favoriete actrices. Een van mijn favoriete guilty pleasure films.

guilty pleasure films

4. Footloose, de remake. Nog een film met Julianne Hough! Wat sommige mensen hebben met Grease of Dirty Dancing, heb ik met de remake van Footloose. Ik vind dit zo’n leuke dansfilm, ik krijg spontaan zin om los te gaan als ik de film kijk.

guilty pleasure films

5. The Devil Wears Prada. Al die modeaccessoires, prachtige designeritems en alle drama. Yup, deze film bekijk ik met veel liefde. Meryl Streep speelt de perfecte duivelse baas.

guilty pleasure films

6. Legally Blonde. Het maakt me echt niet uit hoe vaak ik de film al heb gezien en hoe vaak de film op TV verschijnt, Legally Blonde kijk ik écht heel vaak. Een lekker dramatisch verhaal, de niet al te beste acteerkwaliteiten van de acteurs en zóveel roze. Love it!

guilty pleasure films

7. The Princess Diaries. Ik was 8 jaar oud toen deze film uit kwam en nog steeds kan ik er van genieten als hij op televisie verschijnt. Anne Hathaway blijft één van de leukste actrices ever. Tedje plaatste een tijdje geleden allemaal leuke facts over The Princess Diaries op onze blog.

guilty pleasure films

8. Pitch Perfect. Een van de nieuwste films uit dit rijtje is Pitch Perfect en dit is tevens een van mijn favoriete films. Toen hij net uit was op DVD kocht ik hem, natuurlijk, en bekeek ik hem echt veel te vaak. Op den duur kon ik alle liedjes meeblèren. Fat Amy is mijn favoriete personage, ze is zo grappig. Deze film blijft leuk!

guilty pleasure films

9. A Cinderella Story. Last but not least deze film die ik als kind veel te vaak heb gezien. De moderne versie van Assepoester waar een mooi verhaal achter zat. Ik was een onze fan van Hilary Duff (wie niet, vroeger?) en ook Chad Michael Murray is een feestje om naar te kijken.

Wat zijn jouw guilty pleasure films?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Judith juli 9, 2016 at 10:25

  Wat een leuk artikel! Ik krijg spontaan zin om al deze films te gaan kijken. Mijn guilty pleasures zijn toch wel Letters to Juliet, Cinderella Story (met Hilary Duff, maar ook de film met Selena Gomez), The Perfect Man, Raise your voice, Mean Girls, Pitch Perfect en inderdaad alle Nicolas Sparks-films.

 • Reply Ruth juli 9, 2016 at 10:43

  Hah A cinderella story! Ook echt mijn grootste guilty pleasure. Ik kijk ‘m elk jaar wel een keer. En ik ben al 24 ooops (voor de rest ben ik erg volwassen hoor haha)

 • Reply Anneke juli 9, 2016 at 14:17

  Jaaaa, die zijn allemaal superleuk! Wat ik nog mis is Clueless, één van mijn lievelingsfilms, en The Proposal. En White Chicks mag niet onvermeld gelaten worden! 🙂 Maar zo guilty voel ik me niet als ik die kijk, hoor 😛

 • Reply Naomi juli 9, 2016 at 16:34

  Safe haven vond ik zo’n mooie film! Elke Hilary duff film is ook nog steeds een quilty pleasure voor mij.

  x

 • Reply Luna juli 9, 2016 at 23:00

  Save haven is leuk! Vooral die titelsong!

  Ever after is mijn favoriete guilty pleasure film. En Titanic blijft dat ook wel een beetje 🙂

 • Reply Madelon juli 10, 2016 at 20:28

  Zoooo herkenbaar, hihi. Ik vind ze allemaal heerlijk om te kijken!

 • Reply Vivian juli 11, 2016 at 15:23

  Behalve Pitch Perfect en Footloose heb ik ze allemaal gezien en het zijn inderdaad zulke heerlijke films! <3

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 19:41

  She’s the men, Empolyee of the month en Mean girls zijn echt met guilty pleasure! 🙂

 • Leave a Reply