boeken van Colleen Hoover
Boeken

9x de leukste koppels uit de boeken van Colleen Hoover

Eindeloos zwijmelen geblazen met de koppels die afkomstig zijn uit de boeken van Colleen Hoover. Omdat 9 november onlangs is verschenen leek het me leuk om mijn favoriete koppels uit de boeken van Colleen Hoover met je te delen. Benieuwd welke dat zijn? Lees gauw verder.

1. Sky en Holder uit Sterrenhemel en Sterrenregen. Het eerste boek van Colleen Hoover dat ik las was niet Sterrenhemel, maar wel het tweede boek. Dat hele verhaal klopte echt zo goed. Ik las vervolgens Sterrenregen, dat is het verhaal van Sterrenhemel verteld vanuit een ander perspectief. Om eerlijk te zijn blijft dit toch mijn favoriete koppel uit de boeken, ze hebben een speciaal plekje in mijn hart. Hoe zij bij elkaar komen vind ik zo ontzettend bijzonder, dat verhaal zal ik echt niet zomaar vergeten.

2. Tate en Miles uit Onvoorwaardelijk. Van Onvoorwaardelijk had ik vrij weinig verwachtingen, omdat dit het eerste boek was dat ik las van Colleen Hoover. Je leert in dit boek de personages ontzettend goed kennen en op het einde hóú je gewoon van ze. Ik heb tranen met tuiten om hun verhaal moeten huilen, zoveel indruk heeft het op me gemaakt.

3. Sydney en Ridge uit Misschien Ooit. Ik weet nog goed dat ik Misschien Ooit las en dat ik dacht: dit is het allerbeste verhaal ooit. Zoals ik inmiddels gewend was, wordt verteld vanuit de perspectieven van de twee personages. Ik ben daar echt fan van omdat je op deze wijze hen goed leert kennen. Hoewel ik Sydney heel naïef over vond komen, verdient dit koppel echt een plekje in dit rijtje. Ze zijn zo ontzettend leuk samen, vooral het einde vond ik geweldig.

4. Warren en Bridgette uit Misschien ooit (en Misschien nooit). Waren en Bridgette kwamen al voor in Misschien ooit, maar hebben ook een eigen novelle gekregen: Misschien nooit. Een dun boekje dat volledig om hun liefdesverhaal draait. Ik vond dit stel al geweldig in Misschien ooit, laat staan toen ik er een dun boekje van mocht lezen. Geweldig. Bridgette heeft een hele grote mond en een muur om haar heen en Warren weet die af te breken. Zwijmel de zwijmel.

5. Layken en Will uit Slammed ((nog)niet vertaald naar het Nederlands). Ik moet bekennen: ik heb Slammed nog niet gelezen. Natuurlijk heb ik wel voldoende research gedaan over dit stel en kwam ik al gauw te weten dat zij een hele bijzondere relatie hebben en dat het magisch is om te lezen. Overal lees ik dat hun liefde zo mooi is, dat je het boek bijna niet kunt wegleggen. Ik hoop dat dit boek heel snel wordt vertaald naar het Nederlands (net als de twee overige delen, dit is namelijk een trilogie, whoehoe!)

6. Lily en Ryle uit It Ends With Us ((nog)niet vertaald naar het Nederlands). Ook It Ends With Us is, helaas, nog niet vertaald en daardoor heb ik hem nog niet gelezen. Er valt gelukkig nog veel te vertalen voor de uitgeverij van de Nederlandse boeken! De liefde van Lily en Ryle vond ik wat apart, daarom moest ik er goed in duiken. In dit boek gaat het namelijk voor een deel over mishandeling. Een heftig onderwerp dus. Of dit over de hoofdpersonen gaat, weet ik niet. Daar kan ik dus geen uitspraak over doen. Desondanks heb ik gelezen dat de liefde tussen Lily en Ryle magisch is, en dat het heel bijzonder is om over hen te lezen.

7. Daniel & Six uit Sterrenhemel. Zo leuk is dat: een ander koppel dat in hetzelfde boek te vinden is. Six is de beste vriendin van Sky en je leert haar en Daniel beter kennen in het verhaal. Hun verhaal is niet heel spectaculair, maar het heeft toch iets romantisch. Ze hebben overigens een eigen novelle gekregen, die helaas niet vertaald is naar het Nederlands.

8. Auburn en Owen uit Oprecht. Als ik uit alle boeken moet kiezen welk boek mijn favoriet is, is dat denk ik toch wel Oprecht. Er is zelfs een serie van gemaakt. Vanaf moment 1 heerst er een spanning tussen Auburn en Owen en de hele tijd zit je te roepen dat ze samen moeten komen. Als er eenmaal iets gebeurt zit je keihard te juichen, zo leuk zijn ze samen.

9. Fallon en Ben uit 9 november. We sluiten de lijst af met de personages die ik onlangs heb mogen leren kennen. Fallon en Ben. Hun verhaal heeft me heel erg geraakt. Colleen Hoover heeft me helemaal in mijn macht gehad en dit boek kon ik dan ook niet zomaar loslaten. Wat een mooi, bijzonder verhaal. Ik wil meer van dit soort verhalen. De liefde van Fallon en Ben is zo ontzettend emotioneel geladen.

Wie zijn jouw favoriete koppels uit de boeken van boeken van Colleen Hoover?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *