Algemeen

9x de knapste acteurs uit TV-series

de knapste acteurs uit TV-series4

Laatst schreven we al over knappe mannen uit YA verfilmingen, maar de knappe mannen in TV-series mogen er ook zeker wezen! We zetten vandaag de knapste mannen op een rijtje.


de knapste acteurs uit TV-series

Nikolaj Coster-Waldau speelt Jaime Lannister in de populaire HBO-serie Game of Thrones. Hij heeft ook in de film The Other Woman gespeeld en hij is een onwijs leuke (en knappe!) acteur.

Paul Wesley speelt Stefan Salvatore in The Vampire Diaries. Als je deze serie kijkt dan ben je vaak of ’team Stefan’ of ’team Damon’, ik ben vanaf dag 1 ’team Stefan’ geweest, ik vind dit zo’n knappe en leuke acteur!

Iam Somerhalder speelt Damon Salvatore in The Vampire Diaries, hij heeft zulke mooie ogen waar je helemaal in kunt verdwijnen.

de knapste acteurs uit TV-series2

Gabriel Macht speelt Harvey Specter in de TV-serie Suits. Hij draagt in de serie vrijwel alleen maar pakken, iets wat ik erg leuk vind om te zien, haha!

Matt Bomer speelt Neal Caffrey in White Collar. Nog een knappe man in een pak. Matt Bomer is getrouwd met een man, maar dat mag de pret niet drukken: hij heeft ogen om in weg te zwijmelen.

Colin O’Donoghue speelt Captain Hook in Once Upon a Time. Mijn favoriete piraat in de TV-serie Once Upon a Time. Hij ziet er vreselijk badass uit, maar hij is onwijs lief. En knap.

de knapste acteurs uit TV-series3

Joseph Morgan speelt Niklaus (Klaus) Mikaelson in The Originals. Joseph Morgan ken je wellicht ook van zijn rol in de serie The Vampire Diaries, maar hij kreeg een hoofdrol in de spin-off The Originals. De knappe acteur heeft niet alleen de looks, maar hij heeft ook een fantastisch accent.

Patrick Dempsey speelt Derek Shepherd in Grey’s Anatomy. Je favoriete dokter met de looks én een geweldig karakter. Ik zwijmelde altijd weg als ik McDreamy in beeld zag komen.

Keegan Allen speelt Toby Cavanaugh in Pretty Little Liars. Deze serie zit vól knappe acteurs en één daarvan is Keegan Allen. We like!

Wie is jouw favoriete acteur uit dit rijtje?

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *