Algemeen

9x Boeken voor mannen voor de feestdagen

Kerst_Mannen_Boeken

Boeken voor vrouwen kopen vind ik altijd wel makkelijk. Voor mannen is het toch wat lastiger. Luchtjes, douchesets of tijdschriften doen het altijd goed. Toch vind ik het leuker om voor mannen óók boeken te kopen. Vandaag zet ik 9 boeken op een rijtje voor mannen, ideaal voor de feestdagen!

Meer inspiratie nodig, alleen dan voor vrouwen Check dan vooral dit artikel. Of check dit artikel voor toffe kookboeken die je zeker op je wishlist kunt zetten (of kunt weggeven!) 

1. Wat ons niet zal doden (Millenium #4) – David Lagercrantz. Hét vervolg op de Millenium trilogie, geschreven door Stieg Larsson. Hij moet natuurlijk wel de voorgaande delen hebben gelezen aangezien dit het vierde deel is. Hij kost €22,50 // 2. De Schuldigen  van David Baldacci. Dit is het nieuwste boek van David en een huurmoordenaar staat centraal in dit verhaal. Hij kost €19,95 // 3. Mr. Mercedes van Stephen King. Je kent Stephen King waarschijnlijk wel van zijn bekende thrillers. Dit boek belooft veel goeds! Hij kost €19,95

Kerst_Mannen_Boeken2

4. Inferno van Dan Brown. Het boek is al wat langer uit en het is het vierde boek waarin Robert Langdon een hoofdrol speelt. In dit verhaal reis je af naar Florence. Het boek kost €15,-  // 5. Het spel der tronen van George R.R. Martin, de welbekende Game of Thrones boeken. Veel fantasy, actie en spanning. Dit boek heb ik ook aan mijn vriend gegeven en als Game of Thrones liefhebber kan hij niet ontbreken. Hij kost €14,95. Mocht je liever de Engelse versie willen hebben, die kost die kost €11,49 // 6. Kieft, de biografie van Wim Kieft, geschreven door Michel van Egmond. Een ideaal cadeau voor liefhebbers van voetbal. Hij kost €19,95

Kerst_Mannen_Boeken3

7. Dit kan niet waar zijn van Joris Luyendijk. Twee jaar lang heeft de auteur van dit boek gespendeerd in het hart van de financiële wereld. Hij beschrijft zijn bevindingen in dit boek. Hij kost €19,99 // 8. De verdediging van John Grisham. In deze thriller draait het om een advocaat. Volgens kenners is dit een van de beste boeken van John Grisham. Hij kost €19,95 // 9. Het meisje in de trein van Paula Hawkins, misschien wel dé bestseller van afgelopen jaar. Dit boek is als warme broodjes over de toonbank gegaan. Deze thriller kost €19,95

Welke boeken zou jij geven aan mannen?

 

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Julia november 27, 2015 at 07:50

  Thanks!! Hier heb ik wel wat aan zo voor de feestdagen 🙂

 • Reply Jacoline november 27, 2015 at 09:07

  Meestal koop ik iets van een thriller of een geschiedenis boek en mijn vader kan ik vaak verrassen met een van de boeken van Murakami.

 • Reply Chantal november 27, 2015 at 10:26

  Mijn vader liet gisteren al weten dat er een nieuwe Baldacci uit is, dus die krijgt hij voor sinterklaas( hij weet toch niets anders te vragen)

 • Reply Madelon november 27, 2015 at 11:10

  Ik vind het ook altijd zo lastig als ik voor mijn vader iets moet kopen. Ik kom vaak qua idee niet verder dan boeken, maarja, welk boek dan? Hihi. Voor z’n verjaardag heeft hij Joris Luyendijk gekregen, maar hij had ook gezegd dat hij die wilde, dus dat scheelde :).

 • Reply hetboekenik november 27, 2015 at 11:30

  Toffe boeken heb je uitgekozen!

 • Reply Daniëlle november 27, 2015 at 11:34

  Mijn vriend houd ook erg van lezen, maar op de een of andere manier doet hij het alleen maar in de zomervakantie. En dat vind ik echt heel jammer, haha!

 • Reply Monique november 27, 2015 at 14:15

  Mooi lijstje! Twee wegen van Per Petterson is ook een aanrader.

 • Reply Esther november 30, 2015 at 17:07

  Er staan best goede boeken tussen. 🙂

 • Leave a Reply