Algemeen

9x boeken die ideaal zijn om tijdens de boekenweek te kopen

boekenweek4

Joepie, happy boekenweek! Vanaf vandaag (12 maart) tot en met 20 maart is het boekenweek. Groot feest voor de boekenliefhebbers. Vandaag zetten we 9 boeken op een rijtje die ideaal zijn om tijdens de boekenweek te kopen. Kijk je mee?

Het geschenk van de boekenweek 2016

Omdat je vanaf €12,50 het boekenweekgeschenk krijgt, waar je gratis mee kunt reizen op 20 maart (bij de NS), benoem ik alleen boeken die meer dan €12,50 zijn. Dit jaar krijg je het boek Broer van Esther Gerritsen cadeau tijdens de boekenweek. Boek nummer #1 en #2 zijn uitzonderingen, puur omdat ik die met jullie moet delen. (En als je ze samen koopt kom je vooralsnog op €17,50 uit. Geen geld voor 2 topboeken!)

boekenweek

1. After #1: Hier begint alles – Anna Todd. Tedje was helemaal hooked aan deze serie en sinds kort is er een nieuwe, goedkope, editie uitgekomen van deze boekenreeks. Ideaal! Hij kost maar €7,50.
2. Rode letters (De anderen #1) – Anne Bishop. Momenteel is dit boek te verkrijgen voor maar 10,-. Koopje! Danique V. was erg enthousiast over het boek.
3. Ik geef je de zon – Jandy Nelson. Mijn all time favorite boek, mag eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken als je gek bent op mooie (YA) verhalen. Hij kost €18,99.

boekenweek2

4. Daar is hij weer – Timur Vermes. Een van de thematitels van de boekenweek en een boek waar ik enorm benieuw naar ben! Hij blijkt enorm grappig te zijn en kost €12,50.
5. De boekendief – Markus Zusah. De verfilming heb ik al gezien van dit boek, en die heeft me enorm geraakt. Het boek blijkt nog veel beter te zijn. Hij kost €15,- 
6. Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen. Ook over dit boek hoor ik enorm veel goeds. Dit is het geheime dagboek van de 83-jarige Hendrik Groen. Het moet een enorm meeslepend verhaal zijn. Hij kost €18,99.

boekenweek3

7. Duizend stukjes van jou – Claudia Gray. Danique E. en ik zijn echt geobsedeerd door dit boek. Zo’n sterk verhaal, zo goed geschreven. We loved it. Dit boek moet je lezen! Hij kost €15,- 
8. De Matched trilogie van Ally Condie kan eigenlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hij kost vrijwel overal maar €15,-, een spotprijsje!
9. Witheet (De Dark Elements #1) – Jennifer L. Armentrout. De naam J. Lynn zegt je waarschijnlijk meer: dit is het pseudoniem van Jennifer L. Armentrout. Ze schrijft onder J. Lynn New Adult boeken en onder Jennifer L. Armentrout Young Adult boeken. Snap je hem nog? Nouja, dit is dus haar nieuwste boek en ik ben hier onwijs benieuwd naar. Hij kost €15,-

Ga jij nog boeken kopen tijdens de boekenweek? Fijne boekenweek! 

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *