Algemeen

9x boeken die ideaal zijn om tijdens de boekenweek te kopen

boekenweek4

Joepie, happy boekenweek! Vanaf vandaag (12 maart) tot en met 20 maart is het boekenweek. Groot feest voor de boekenliefhebbers. Vandaag zetten we 9 boeken op een rijtje die ideaal zijn om tijdens de boekenweek te kopen. Kijk je mee?

Het geschenk van de boekenweek 2016

Omdat je vanaf €12,50 het boekenweekgeschenk krijgt, waar je gratis mee kunt reizen op 20 maart (bij de NS), benoem ik alleen boeken die meer dan €12,50 zijn. Dit jaar krijg je het boek Broer van Esther Gerritsen cadeau tijdens de boekenweek. Boek nummer #1 en #2 zijn uitzonderingen, puur omdat ik die met jullie moet delen. (En als je ze samen koopt kom je vooralsnog op €17,50 uit. Geen geld voor 2 topboeken!)

boekenweek

1. After #1: Hier begint alles – Anna Todd. Tedje was helemaal hooked aan deze serie en sinds kort is er een nieuwe, goedkope, editie uitgekomen van deze boekenreeks. Ideaal! Hij kost maar €7,50.
2. Rode letters (De anderen #1) – Anne Bishop. Momenteel is dit boek te verkrijgen voor maar 10,-. Koopje! Danique V. was erg enthousiast over het boek.
3. Ik geef je de zon – Jandy Nelson. Mijn all time favorite boek, mag eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken als je gek bent op mooie (YA) verhalen. Hij kost €18,99.

boekenweek2

4. Daar is hij weer – Timur Vermes. Een van de thematitels van de boekenweek en een boek waar ik enorm benieuw naar ben! Hij blijkt enorm grappig te zijn en kost €12,50.
5. De boekendief – Markus Zusah. De verfilming heb ik al gezien van dit boek, en die heeft me enorm geraakt. Het boek blijkt nog veel beter te zijn. Hij kost €15,- 
6. Pogingen iets van het leven te maken – Hendrik Groen. Ook over dit boek hoor ik enorm veel goeds. Dit is het geheime dagboek van de 83-jarige Hendrik Groen. Het moet een enorm meeslepend verhaal zijn. Hij kost €18,99.

boekenweek3

7. Duizend stukjes van jou – Claudia Gray. Danique E. en ik zijn echt geobsedeerd door dit boek. Zo’n sterk verhaal, zo goed geschreven. We loved it. Dit boek moet je lezen! Hij kost €15,- 
8. De Matched trilogie van Ally Condie kan eigenlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hij kost vrijwel overal maar €15,-, een spotprijsje!
9. Witheet (De Dark Elements #1) – Jennifer L. Armentrout. De naam J. Lynn zegt je waarschijnlijk meer: dit is het pseudoniem van Jennifer L. Armentrout. Ze schrijft onder J. Lynn New Adult boeken en onder Jennifer L. Armentrout Young Adult boeken. Snap je hem nog? Nouja, dit is dus haar nieuwste boek en ik ben hier onwijs benieuwd naar. Hij kost €15,-

Ga jij nog boeken kopen tijdens de boekenweek? Fijne boekenweek! 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Likaiar maart 12, 2016 at 16:12

  Ik heb vandaag meteen een boek gekocht. Mijn keuze viel uiteindelijk op de Koning van Katoren. Een boek wat ik als kind geweldig vond, maar eigenlijk van mijn broer is. Het werd dus ruim tijd voor een eigen exemplaar.

 • Reply Judith maart 12, 2016 at 16:57

  Ik denk niet dat ik deze week iets ga kopen, maar ik zou zeker mensen aanraden om Ik geef je de zon, Voor jou en Een Leven na Jou te gaan kopen/lezen. 🙂

 • Reply Yolande maart 12, 2016 at 17:09

  Ik denk wel dat ik deze week iets ga kopen! Ik weet alleen nog niet zeker welk boek, maar Pogingen iets van het leven te maken en Duizend stukjes van jou maken wel kans om met mij mee naar huis te gaan 🙂

 • Reply Esther maart 12, 2016 at 17:22

  Ik wil after kopen. 🙂 Ik lees nu duizend stukjes van jou, die is inderdaad zo mooi!

 • Reply Mandy maart 14, 2016 at 21:06

  Ik heb het boekje: Notes to my future self gekocht. Erg leuk.

 • Leave a Reply