TV-series

9x de allerleukste koppels uit TV-series

TV-series

Ik blijf het roepen: ik ben een serie-addict. Ik denk dat (bijna) iedereen die Adorable Books bezoekt, ook wel verslaafd is aan series. Het allerleukste vind ik de koppels uit de TV-series waar ik smoorverliefd op ben. Zwijmel, zwijmel en nog meer zwijmel. Ik zet de allerleukste koppels uit TV-series voor je op een rijtje!

TV-series

1. Damon & Elena (The Vampire Diaries) zijn misschien wel een van mijn favoriete koppels uit TV-series. In het begin had Elena wat met Stefan, de broer van Elena, en later ontwikkelde ze gevoelens voor Damon. Ben jij #teamdamon of #teamstefan?

TV-series

2. Hook & Emma (Once Upon A Time) zijn voor mij h├ęt onverwachte maar vooral geweldig koppel uit OUAT. Hook is echt zo’n stoere man, en Emma is een badass woman. Ik hou er van.

TV-series

3. Caleb & Hanna (PLL) zijn bijna niet meer weg te denken uit Pretty Little Liars. Wisten jullie dat de acteurs in het echt ook wat met elkaar hebben gehad? Gehad, ja, want het is helaas weer uit ­čÖü

TV-series

4. Ezra & Aria (PLL) zijn ook bijna niet meer weg te denken als koppel uit Pretty Little Liars. Ezra is echt s├║per cute en onwijs lief voor Aria, en als ze samen zijn dan springen de vonken er vanaf. Love it.

TV-series

5. Blair & Chuck (Gossip Girl) draaiden seizoenen lang om elkaar heen, maar iedereen wist het al: deze twee personages moeten samen eindigen. Chuck, de grote baas, en Blair, de queen of everything. Het leek wel meant to be.

TV-series

6. Carrie & Mr. Big (Sex and the City) waren ook al zo’n koppel die gigantisch om elkaar heen draaiden. En toen het eindelijk gebeurde, gebeurde het goed. Zo. Cute. In de films helemaal.

TV-series

7. Ross & Rachel (Friends) zijn voor mij een van de eerste favoriete koppels van TV-series. Ik moet je bekennen dat ik niet weet of ze nou samen eindigen of niet (ik heb Friends nooit volledig afgekeken, shame on me), tot die tijd vind ik ze erg cute samen.

TV-series

8. Claire & Jamie (Outlander) zijn ook zeker een van mijn favoriete koppels, ik zwijmel elke keer weg als ik de serie Outlander bekijk. Deze liefde is echt meant to be.

TV-series

9. Donna & Harvey (Suits) draaien ook al heel lang om elkaar heen. Je weet dat ze geweldig zouden zijn samen. En toch gebeurt er niets. Heel teleurstellend, maar toch een van mijn favoriete koppels. Maybe one day.

Wie zijn jouw favoriete koppels uit TV-series? Let me know!

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.