TV-series

9 series die wij momenteel volgen

series die wij momenteel volgen

Wij zijn serie-addict in hart en nieren. Heerlijk: uren op Netflix kijken, bingewatchen als een gek en natuurlijk ook gigantisch fangirlen om bepaalde series. Het is dan ook geen geheim dat wij om de zoveel maanden nieuwe favorieten hebben. Ben je benieuwd geworden? Bekijk gauw het artikel: dit zijn namelijk de series die wij momenteel volgen.

Suits

Tedje en Yara kijken alletwee naar de serie Suits, die enorm verslavend is. De eerste vier seizoenen zijn te vinden op Netflix, en het vijfde seizoen is inmiddels ook uit. Jammer genoeg staat die nog niet op Netflix!

Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.

Orange is the new black

Netflix Original Orange is the New Black is een regelrechte topper! Tedje en Danique E. volgen deze serie en zijn compleet hooked.

Orange Is The New Black draait om Piper Chapman (Taylor Schilling), een New Yorker die naar een vrouwengevangenis wordt gestuurd nadat ze betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld afkomstig van haar vriendin Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugshandelaar en Chapman’s voormalige geliefde. Piper moet op haar eigen manier de opgelegde vijftien maanden gevangenisstraf zien te doorkomen.

Pretty Little Liars

Een van de series die wij momenteel volgen, vanaf het begin, dan is dat zeker Pretty Little Liars. Wellicht met ups and downs, maar toch kijken we hem. We kijken hem tevens allemaal! Wel zijn we soms een beetje klaar met alle mysterie rondom ‘A’, maar goed. Nog even, en dan eindigt de serie. Nog even genieten dus!

Het verhaal gaat over vijf meisjes, Spencer, Aria, Hanna, Emily en Alison. Op een dag aan het einde van hun schoolperiode hebben ze een sleepover. Die dag verdwijnt Alison spoorloos. Één jaar later zijn de beste vriendinnen helemaal uit elkaar gegroeid en hebben ze nieuwe vrienden. Maar dan krijgen ze ineens rare berichtjes van iemand die zich ‘A’ noemt. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen. Is A Alison, hun beste vriendin die een jaar geleden verdwenen is?

Modern Family

Danique V. kijkt Modern Family en vindt het helemaal geweldig. Deze serie is enorm grappig en een echte aanrader!

Modern Family volgt de families van Jay Pritchett (Ed O’Neill), zijn dochter Claire Dunphy (Julie Bowen) en zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson). Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

House of Cards

House of Cards is een Netflix Original serie en een van de series die wij momenteel volgen. Danique E. en Yara kijken deze serie. De serie is onwijs spannend en ook best realistisch, aangezien het in het witte huis plaatsvindt.

Francis Underwood (Kevin Spacey) is een roekeloos politicus. Hij is bereid over lijken te gaan om zijn doel te bereiken. Wanneer hij door de zo net verkozen president gepasseerd wordt, besluit hij wraak te nemen. Hij wil immers zelf president worden en besluit daarom alle politieke geheimen van Washington te lekken.

Gossip Girl

Als we kijken naar de series die wij momenteel volgen, dan is dit er een die altijd terugkomt. Danique E., Tedje en Yara zijn regelrechte Gossip Girl fans! De serie staat al eventjes op Netflix, helemaal compleet, en is helaas afgelopen. Toch blijft de serie smullen!

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allelei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door smsjes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, hun ouders en vrienden.

Black Sails

Danique V. volgt de piratenserie Black Sails! De serie is enorm spannend en zit goed opgebouwd. En het leukste: er zitten allemaal Nederlandse invloeden in verwerkt.

Black Sails volgt het leven van Kaptein Flint en zijn mannen. De serie is gebaseerd op Robert Louis Stevensons Treasure Island. Het verhaal van Black Sails speelt zich twintig jaar voor dat verhaal af.

Outlander

Outlander is een serie die gebaseerd is op een boek, waar Yara helemaal verslaafd aan is. De serie zit enorm goed in elkaar en is ook heel spannend.

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 – kort na de Tweede Wereldoorlog – op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier – een moedige en charmante Schotse strijder – ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?

Gilmore Girls

Yara kijkt Gilmore Girls weer helemaal opnieuw, en is weer compleet verliefd geworden op de serie. Ze keek de serie al eerder 2x compleet, en nu seizoen 8 er aan komt moest ze natuurlijk opnieuw beginnen.

Lorelai Victoria Gilmore, vernoemd naar de moeder van haar vader, groeide op in Hartford, Connecticut. Haar ouders, Richard en Emily, behoren tot de hogere klasse. Lorelais leven was al helemaal voor haar uitgestippeld, maar ze bleek een eigenwijze vrouw te zijn die helemaal niets moest hebben van de formele en ingehouden wereld van de rijkelui. Al op haar zestiende raakt Lorelai zwanger van haar nauwelijks oudere vriendje Christopher Hayden, ook een vrije geest uit een rijke familie. Terwijl hun ouders onderhandelen over een huwelijk, kijken Christopher en Lorelai vanaf de zijlijn toe. Lorelai krijgt een dochter, die ze naar zichzelf vernoemt (Lorelai Leigh), met de roepnaam Rory. Omdat Lorelai niet wil dat het kind de ambities van Christopher in de weg staat, besluit Lorelai haar dochter alleen op te voeden.

Dit waren de series die wij momenteel volgen, welke series volg jij op dit moment?

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.