Lijstjes

9 redenen waarom Yara uitkijkt naar de live-action film van Beauty & the Beast

Donderdag 29 maart is het eindelijk zo ver: dan kunnen we Beauty & the Beast in de bioscoop kijken. Ik kijk er echt enorm naar uit. De trailer heb ik duizend keer gezien. Ik heb het liedje van Ariana Grande & John Legend constant op repeat. Het is tijd dat ik de film ga geven. Ik geef je 9 redenen waarom ik naar deze film uitkijk.

1. Emma Watson kan niet alleen de rol van Hermoine goed vertolken, ze is uitermate geschikt als een Belle. De trailer ziet er veelbelovend uit, en ik kan niet wachten tot ik Emma weer op het witte doek kan zien schitteren.

2. Het nummer Beauty & the Beast van Ariana Grande en John Legend. Wat een mooi nummer. Kippenvel, continu. (Het origineel van Celine Dion is ook erg mooi trouwens!)

3. De live-action films van Disney worden steeds beter en beter. Maleficent. Cinderella. The Jungle Book. De films kunnen je eigenlijk niet meer teleurstellen.

4. De trailer ziet er uit alsof het net zoals de originele film is. De liedjes. De personages. De plek waar het verhaal zich afspeelt. Het lijkt letterlijk een live-action remake. Me like.

5. Belle is by far mijn favoriete Disney character. AL DIE BOEKEN! Ik wil ze ook. Ik ben echt benieuwd hoe het er in de film uit ziet. Is het net zo groot? Net zo mooi? Is ze net zo obsessed met lezen zoals we gewend zijn? VERTEL ME ALLES!

A post shared by Dan Stevens (@thatdanstevens) on

6. Belle en het Beest zijn geweldig gecast. Ik bedoel: dat Emma Watson de perfecte Belle is, had ik al gezegd. Maar wisten jullie dat Dan Stevens Beast speelt? En man, hij is kna-hap. Echt, niet normaal. Those eyes tho. Wauw.

7. Mijn minder favoriete personage maar wél goed gecast: GASTON! Wat hebben ze dat goed aangepakt, zeg. En Lefou, love it. Disney heeft bekend gemaakt dat Lefou hartstikke verliefd is op Gaston en dat vind ik zo’n ontzettend goed statement. Als ik erop terug kijk dan is het eigenlijk wel heel duidelijk dat Lefout in love was met Gaston in de tekenfilm.

8. Er wordt gezongen en gedanst, door ie-de-reen. Wederom net zoals de originele film. Ik zit mijn stem al te smeren en de liedjes te oefenen. Moet. Zingen. Nu.

9. Het allerleukste vind ik toch wel dat eindelijk alles nu langzamerhand gevisualiseerd wordt. Ik keek als kind alle Disneyfilms (echt, allemaal) en nu komt het toch leven. Het blijft toch een beetje een kinderdroom.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther maart 10, 2017 at 16:42

    Ik kan zo niet wachten! <3

  • Leave a Reply