Netflix

9 redenen waarom Riverdale zo leuk is

YES! Seizoen 3 van Riverdale is weer begonnen op Netflix! Dat betekent: beginnen met het kijken van de eerste aflevering dit weekend! We love Riverdale en in dit artikel vertellen we je waarom. 

Riverdale is gebaseerd op de personages uit de Archie-stripreeks en werd in 2017 voor het eerst uitgezonden op Netflix. De serie volgt het leven van Archie Andrews in de kleine stad Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat de stad uitstraalt. 

Redenen waarom Riverdale zo leuk is

via GIPHY

1. De enige echte Cody uit van “The Suit Life of Zack en Cody” speelt mee in Riverdale. In Riverdale speelt Cole Sprouse de rol van Jughead Jones. En let us tell you: dat is geen straf om naar te kijken.

via GIPHY

2. Er is nóg een andere acteur die zeker niet vervelend is om naar te kijken: de Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa. Hij speelt de rol van Archie Andrews, de sportieve high school kid. En daarvoor moet ‘ie minstens een keer per aflevering opdrukken of z’n t-shirt uittrekken. Oh ja, en hij speelt ook nog eens gitaar en hij kan zingen. Wat kan ‘ie niet?

via GIPHY

3. Riverdale is spannend! Er moeten moorden worden opgelost en er zijn motorbendes… En dat zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd wil bingewatchen. Omdat je wil weten hoe het afloopt.

via GIPHY

4. Cherryl Blossom. Dramaqueen alom! Als zij in beeld verschijnt, weet het publiek dat het tijd is voor drama. Een klassiek ‘mean girl’ karakter en dat zorgt voor lekker veel entertainment in Riverdale.

via GIPHY

5. Betty en Veronica. Best friends of haters for life? Het wisselt nogal in Riverdale en dat maakt de relatie tussen B en V ook zo leuk.

via GIPHY

6. Josie and the Pussycats. Riverdale is soms net Glee, want er wordt een heleboel gezongen! Me likey.

via GIPHY

7. Het speelt zich af op een Amerikaanse high school. En dat kan niet anders dan dat er veel drama is! En niet te vergeten: sportwedstrijden, cheerleaden, prom, auto’s, baseball jackets en typische Amerikaanse diners.

via GIPHY

8. The Lodges. Veronica en haar ouders zijn altijd betrokken bij duistere deals en dat maakt de serie érg interessant.

via GIPHY

9. The Coopers. Ook deze familie van Betty is eigenlijk een groot geheim. Van buiten lijkt alles goed te gaan, maar wat er daadwerkelijk binnenshuis gebeurt, weet niemand…

Heb jij al afleveringen van seizoen 3 van Riverdale gezien? 

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *