TV-series

9 redenen waarom je Gilmore Girls moet kijken

Gilmore girls

Heb je het al gehoord? Gilmore Girls is BACK! De serie komt met een 8e seizoen, dat wordt gemaakt door Netflix. En natuurlijk moet iedereen seizoen 1 tot en met 7 zien, dus daarom staan deze seizoenen sinds kort op Netflix. Oh. Yes. Bingewatching all over. Ik geef je 9 redenen waarom je deze serie MOET zien.

Gilmore Girls

1. De serie gaat over een moeder die haar dochter in haar eentje heeft opgevoed. Girlpower all over!

Gilmore Girls

2. De cast is zó goed gecast. De chemie tussen alle castmembers is echt geweldig. Zo heb je Michel, de medewerker van het hotel waar Lorelai hotelmanager is. Hij komt uit Frankrijk en maakt de meest sarcastische opmerkingen ever, waar Lorelai dan weer hilarisch op reageert. En daar moet je zo hard om lachen, geloof me.

Gilmore Girls

3. De serie gaat niet alleen over het moederschap en het zijn van een dochter, maar ook over awkward dating, eerste zoenen, het vinden van de ware liefde maar vooral ook het uitvinden van wie jij bent als persoon. En over het dealen met een serieuze koffieverslaving. Lachen, zwijmelen en een goed verhaal. What do you need more? 

Gilmore Girls

4. De mannen. De meest knappe mannen ever komen voorbij. Zwijmel de zwijmel. Behalve knappe mannen zijn er ook genoeg leuke mannen waar je van gaat houden als een vader, of vriend.

Gilmore Girls

5. Er komen zoveel grappen aan bod dat je soms buikpijn hebt aan het einde van de aflevering. En het beste van alles: de scènes gaan zo heerlijk snel, dat het lachen niet ophoudt. Echt.

Gilmore Girls

6. Je wil echt in de stad wonen, waar de serie zich afspeelt. Stars Hollow. Dit kleine, fictieve, stadje is fantastisch. Je hebt er vrijwel alles, de mensen zijn om te gieren, en je weet dat je op hen kunt bouwen.

Gilmore Girls

7. Rory leest non stop. Dat is waarom ik haar zo leuk vind, ze laat zien dat lezen lekker easy is.

Gilmore Girls

8. Je krijgt weer een kijkje in het leven van vroeger: de tijd zonder mobieltjes, en toen de mobieltjes uitkwamen: de gigantische koelkasten. De oude tv’s. Oh, I love it.

Gilmore Girls

9. En het aller- aller- allerbeste van alles? Er zijn maar liefst 7 seizoenen van, en daarna houdt het niet op. Yes, dat betekent dagenlang bingewatchen.

Heb jij Gilmore Girls al gekeken? Wat vind je er van?

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *