Films,  Netflix

9 leuke meidenfilms op Netflix

We all love Netflix, right? Ik ken maar heel weinig mensen die het niet hebben in ieder geval. Vandaag zet ik 9 leuke meidenfilms op een rijtje die onlangs zijn toegevoegd aan Netflix en absoluut het kijken waard zijn! 

Soof

Zin om een leuke Nederlandse film te kijken? Dan is Soof echt een aanrader! Soof is stuntelig, heeft een licht alcoholprobleem en houdt wel van één sigaretje op zijn tijd. Of twee. Lies Visschedijk speelt deze rol fantastisch. Deel 2 moet ik nog steeds zien. Heb jij die al wel gezien? Ik ben benieuwd!

The Age of Adaline

In deze film worden de hoofdrollen vertolkt door mijn lievelingsacteurs, namelijk Blake Lively (girl crush alert!) en Michiel Huisman (hot man alert!). Ik deed dan ook een vreugdedansje toen ik zag dat The Age of Adaline op Netflix stond! Ik vind het een prachtig en bijzonder verhaal over een vrouw die nooit ouder wordt. Aanrader!

Legally Blonde

Een klassieker is in maart verschenen op Netflix: Legally Blonde! Heb je deze chickflick uit 2001 nog nooit gezien? Daar moet verandering in komen! Check de trailer hierboven.

What to Expect When You’re Expecting

Dit is een film waar je niet al te veel van moet verwachten, maar wel lekker wegkijkt. Zit je een avondje alleen op de bank? Dan is What to Expect When You’re Expecting het proberen waard!

LOL

Miley Cyrus, you hate her or you love her. Ik haat haar niet, maar ik ben er ook niet helemaal weg van. Alhoewel ik haar versie van Jolène dan weer wel heel erg kan waarderen. Van haar acteerkunsten had ik nooit een hele hoge pet op, maar de film LOL heeft me toch positief verrast. Niet dat Cyrus de beste actrice is die er rondloopt, maar de film vond ik stiekem toch wel vermakelijk. Zelfs zo vermakelijk dat ik hem geloof ik al twee keer heb gekeken. De film kijkt lekker weg en er zit een leuk liedje in die nog dagen in je hoofd blijft hangen.

Aquamarine

Dit is typisch zo’n gevalletje van: JEUGDHERINNERINGEN! Deze film heb ik samen met mijn zusje en een vriendin zó vaak gehuurd bij de videotheek. Het was echt onze lievelingsfilm. Een film uit 2006 (alweer 11 jaar geleden!) met JoJo en Emma Roberts in de hoofdrol. Geen meidenfilm van de hoogste plank, maar it brings back memories. Zo leuk!

Four Weddings and a Funeral

Deze film komt uit 1994. En dat betekent dat we een piepjonge Hugh Grant te zien krijgen. Heerlijk, zo’n film uit de nineties!

Trainwreck

Hou je van de humor van Amy Schumer? Dan moet je deze film sowieso kijken! Amy speelt een heerlijk grappig personage. Hardop lachen gegarandeerd!

Begin Again

Op zoek naar een muzikale film à la Music and Lyrics (met Hugh Grant en Drew Barrymore)? Dan is Begin Again misschien wat voor jou. In de hoofdrollen Keira Knightley en Mark Ruffalo. Ik vond hem erg leuk!

Welk van deze films heb jij nog niet gezien? 

Liefs,
Tedje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *