zwaar verliefd film
Boeken

9 leuke chicklits onder de 15 euro

De lente komt eraan! Tijd om weer leuke chicklits te lezen. Wij zetten 9 leuke chicklits op een rijtje die je nog geen 15 euro kosten. Fijn toch?

Goedkope chicklits

Bridgerton – De Ongetrouwde Hertog – Julia Quinn
Heb jij al iets gezien van de immens populaire Netflix-serie Bridgerton? Dan is dit boek misschien wat voor jou. Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan.
Prijs: €9,99
Bestel het boek op Bol.com
Bekijk de volgorde van de Bridgerton boeken 

Stuur me een berichtje – Jill Mansell
Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad. Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben – en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende. Waarom moet ze nou net op hem vallen?
Prijs: €12,99
Bestel het boek op Bol.com
Bekijk alle boeken van Jill Mansell 

Zwaar verliefd – Chantal van Gastel
Een van mijn favoriete Nederlandse chicklits blijft toch Zwaar verliefd van Chantal van Gastel. Dit boek is inmiddels verfilmd en deel 2 van de film is ook in de maak! Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex and the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.
Prijs: €5,- 
Bestel het boek op Bol.com
Lees de filmrecensie hier 

Verras me – Sophie Kinsella
Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.
Prijs: €7,90
Bestel het boek op Bol.com
Lees de recensie hier

Voor jou – Jojo Moyes
De internationale bestseller Voor jou van Jojo Moyes is al door miljoenen lezers en bioscoopbezoekers in het hart gesloten. Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg. Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?
Prijs: €10,- 
Bestel het boek op Bol.com
Lees de recensie hier

Café Zon & Zee – Jenny Colgan
Danique en Yara van Adorable Books zijn hier helemaal verslaafd aan! Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het kleine Schotse eiland waar ze is opgegroeid te verruilen voor de anonimiteit van de grote stad. Maar als ze voor haar werk ineens terug moet naar huis, staat ze weer oog in oog met haar luidruchtige familie, en met haar verleden. Met behulp van een kookschrift van haar overleden moeder ontdekt Flora haar liefde voor koken en ze opent een pop-uprestaurant in een stoffig roze pandje aan de haven. Nu alleen nog bedenken waar haar toekomst eigenlijk ligt…
Prijs: €12,99
Bestel het boek op Bol.com
Alle boeken van Jenny Colgan

After – Anna Todd
De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.
Prijs: €11,00
Bestel het boek op Bol.com
Bekijk alle boeken in de After serie 

Zomerliefde – Erica James 
Izzy zit er even helemaal doorheen. Haar baan gaat nergens heen, haar vriend heeft haar gedumpt, en ze weet eigenlijk nog steeds niet wat ze wil met haar leven, ook al is ze nu 31. Als vrienden haar uitnodigen om de zomer door te brengen in hun vakantiehuis op Corfu, is ze daar dan ook echt wel aan toe.
Prijs: €7,99 
Bestel het boek op Bol.com
Lees de recensie hier

Ik niet op jou – Sally Thorne
Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen met een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!
Prijs: €15,-
Bestel het boek op Bol.com
Lees de recensie hier

Welke chicklit gaat op jouw to be read lijst? 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *