9 films die zich afspelen in New York - Adorable Books
Films

9 films die zich afspelen in New York

New York is een super populaire stad als het gaat om decors voor films. Ik ben nog nooit in New York geweest, maar toch heb ik het idee dat ik de stad ken, omdat New York in zoveel films voorkomt! Ik laat je mijn favoriete films zien die zich afspelen in The Big Apple. 

New York Minute

This movie brings back memories! Een heerlijke film die ik vroeger wel tien keer heb gezien met de Olsen twins.

Did You Hear About The Morgans

Oke, deze film speelt zich alleen in het begin af in New York, maar is daarom niet minder leuk! Hugh Grant en Sarah Jessica Parker moeten onderduiken, maar eigenlijk zijn ze uit elkaar. En dat zorgt voor hilarische taferelen. Deze film is op Netflix te zien!

Sully

Op 15 januari 2009, was de wereld getuige van het ‘Mirakel op de Hudson’ toen piloot Chesley Sully Sullenberger zijn defecte vliegtuig met een noodlanding op het ijskoude water van de Hudson rivier wist te landen. Super indrukwekkende film!

The Intern

Een 70-jarige weduwnaar grijpt zijn kans om weer mee te doen in de maatschappij en gaat stage lopen bij een online fashion website, waar Jules Ostin (Anne Hathaway) de baas is. Wat een lieve en grappige film is dit!

Begin Again

Een hele fijne muzikale feelgood movie met Keira Knightley en Mark Ruffalo in de hoofdrol.

New Year’s Eve

In deze romantische comedy vol sterren wordt het lot van een groep New Yorkers op oudejaarsavond onderling verstrengeld. Niet de sterkste film met zo’n grote sterrencast, maar hij is absoluut de moeite waard om te kijken. Hij staat op Netflix trouwens!

Maid in Manhattan

En dan wordt schoonmaakster Jennifer Lopez ineens aangezien als een rijke vrouw, en dat alles door een misverstand! Deze film is zó leuk!

Sex and the City

How we looooove Sex and the City en de avonturen die de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda beleven in Manhattan, New York.

The Devil Wears Prada

‘That’s all’, de iconische zin van Meryl Streep uit The Devil Wears Prada. Wat mij betreft een filmklassieker op het gebied van mode, ik kan hier zo van genieten! Nu ik de trailer heb gezien, heb ik weer zin om de film te kijken. En het decor van New York is natuurlijk weer prachtig!

Wat is jouw favoriete film in New York? 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Romy januari 28, 2017 at 07:44

  Zo leuk, dit overzichtje! Sinds ik zelf in New York ben geweest, heb ik een zwak voor films die zich daar afspelen. Mijn favoriet is The Intern.

 • Reply Naomi januari 28, 2017 at 12:01

  Ik houd zo erg van films die in New York afspelen! Ook van boeken die in New York afspelen trouwens!

 • Reply Madelon januari 31, 2017 at 14:34

  Yes, weer wat nieuwe filminspiratie! Hihi. Ik houd echt van films die zich in New York afspelen (of eigenlijk houd ik gewoon van New York) en van dit lijstje heb ik nog niet alle films gezien, dus dat ga ik zeker nog doen 🙂

 • Reply Esther februari 4, 2017 at 18:51

  Ik ben benieuwd naar begin again. 🙂

 • Leave a Reply