Lijstjes

9 dingen die het vriendje van een boekenblogger écht herkent #2

photo-1445311429009-0b7e0cff714a

We schreven al eens eerder een artikel over dingen die een vriendje van een boekenblogger herkent. Dat artikel werd heel goed door jullie ontvangen, vandaar dat we vandaag een deel twee voor jullie hebben. Dus bij dezen, Thijs aan het woord!

1. Nu we verhuisd zijn, hebben mijn boeken ook een nieuw plekje nodig. Ik kwam op het briljante idee om zelf een boekenkast te maken in ons nieuwe huis. Daar is mijn vriend maar al te blij mee! (not).”Die honderdduizend boeken zijn gewoon irritant en gaan toch nooit passen!”, aldus mijn vriend.

2. “Over verhuizen gesproken, dat al die honderdduizend boeken ook naar boven gedragen moeten worden in meer dan 20 verhuisdozen.”

3. “Dat we altijd films moeten kijken die passen bij de doelgroep van Adorable Books, zodat ze er een recensie over kan schrijven voor de blog.”

4. “Dat we in iedere stad de meest bijzondere boekenwinkels moeten bezoeken, om maar weer even tussen de boeken te kunnen snuffelen, maar dat vind ik ook leuk. Zo kom je nog eens ergens.”

5. “Dat de brievenbus altijd ram vol zit met pakketjes vol boeken en dat ik zelf nooit een pakket krijg.”

6. “Het heeft ook zo z’n voordelen. Ik mag bijvoorbeeld af en toe een kookboek recenseren voor de website!”

7. “Stiekem vind ik het wel leuk om haar boekenfilmpjes terug te zien, dus dat mag ze wel weer vaker doen!”

8. “Dat ze altijd alles perfect moet neerleggen wanneer ze een foto voor het instagramaccount van Adorable Books maakt.”

9. “Dat ik moet meewerken aan dit soort blogartikelen, zonder dat ik daarom gevraagd heb.” (knipoog).

En boekenbloggers… Herkennen jullie vriendjes deze uitspraken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marcia januari 15, 2017 at 12:29

    Vooral de pakketjes zijn denk ik herkenbaar 😉 Aangezien ik fulltime werk is het altijd mijn vriend die pakketjes voor mij in ontvangst neemt of ze gaat halen op het postkantoor. Als hij dan ook een keertje post of een pakketje krijgt is hij super blij haha 😉

  • Reply Esther januari 15, 2017 at 19:00

    Haha, heel leuk geschreven!

  • Leave a Reply