Column

9 dingen die we nu al aan de winter missen

De lente staat voor de deur en we nemen nu echt afscheid van de winter. Hoewel we heel erg blij worden van de lente, kunnen we ook heel erg genieten van de winterse dagen. We delen vandaag 9 dingen met je die we nu al aan de winter missen.

1. Lots of tea

De hoeveelheid liters thee die we wegdrinken in de winter. Een paar liter op een dag – met gemak! Hoewel we in de lente en zomer ook wel thee drinken, is dit met de hitte toch wat minder.

2. Lezen in bed

Niets zo fijn als in je bed of op de bank lezen terwijl het ijs- en ijskoud is buiten. De verwarming lekker aan en ondertussen genieten van je boek. We missen het nu al, die momenten.

3. Kaarsjes aan

Wanneer het donker is, is het altijd zo gezellig! Kaarsjes aan, en natuurlijk al die gezellige lichtjes die je kunt ophangen in je slaapkamer. Yara heeft lampjes in haar woonkamer hangen en boven haar bed liggen – zo gezellig.

4. Chillmode ON

Dat moment dat je thuiskomt na een lange dag, je chillkleding aan trekt, de deur op slot draait en gewoon het huis niet meer uit hoeft. Dekentjestijd (en lezen maar)!

5. Lezen bij de verwarming

Need we say more? Het lezen bij de verwarming. Wij hebben allemaal verwarming door het hele huis, maar dat betekent niet dat we niet extra kunnen genieten van het lezen bij de verwarming. Een dekentje in combinatie met de warmte van de verwarming in je rug. Perfection!

6. Lots of books

Alle feestdagen hebben er waarschijnlijk voor gezorgd dat je to-be-read lijst nu gigantisch is. Het duurt nu nog wel even voordat het Sinterklaas en Kerstmis is. First things first: nu moet de to-be-read lijst weer flink slinken.

7. Let it snow

De gezelligheid als het weer eens had gesneeuwd. We zetten het liefst nog onze wekker lekker vroeg om expres te gaan lezen met alle sneeuwtaferelen om ons heen. Oh the joy. Heerlijk om te zien dat de wereld om je heen is veranderd in een winter wonderland. Het heeft iets leuks en magisch, vind je ook niet?

8. Hot coco

Je thee vervangen door warme chocolademelk tijdens het lezen. Dat mag best een keer (of twee, of drie) toch? En dan hoort er natuurlijk ook iets lekkers bij. Speculaas, pepernoten (vooral truffelchocolade pepernoten, OMG!)

9. Vroeg donker

Het is altijd zo lekker vroeg donker in de winter en dat zorgde ervoor dat je je geen zorgen maakte over hoe laat het was, want je lag toch al de hele avond in bed met je boek.

Mis jij de winter ook al, of ben je eerder een lente of zomer type?

Dit is een advertorial in samenwerking met Holland Warmte

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Naomi maart 20, 2017 at 11:11

  Nu ik dit lees begin ik de winter ook weer te missen! Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wel echt zin heb in de lente. Elke keer ben ik weer vrolijk als de zon schijnt!

  x

 • Reply Jolien maart 20, 2017 at 16:58

  Ik mis de winter stiekem ook al een beetje! Zeker die gezellige sfeer tijdens de feestdagen. Maar ik kijk ook al uit naar de zomer! Lezen op het strand 😉

 • Reply Lisa Kievits maart 21, 2017 at 09:24

  Aaahhh ik ga de winter stiekem toch wel een beetje missen als ik dit zo lees!

 • Reply nicky maart 21, 2017 at 17:01

  Leuk, maar ik ben toch echt fan van de lente en zomer. Lekker buiten lezen 🙂 en ijsjes eten.

 • Reply Esther april 4, 2017 at 17:58

  Ik ben echt een lente en zomer type. Heerlijk om in de tuin te lezen!

 • Leave a Reply