Boeken

9 boeken die Yara nog wil lezen

boeken lezen

Die oneindige waslijst met boeken die ik nog wil lezen… Het houdt maar niet op! En ondertussen blijf ik boeken kopen terwijl ik het he-le-maal niet nodig heb. Ik dook mijn boekenkast in en zet alle boeken op een rijtje die ik nog wil lezen.

boeken lezen
1. Cress van Marissa Meyer. Ik heb Cinder en Scarlet al gelezen, nu is het de hoogste tijd om ook te beginnen aan deel 3. De recensie van Scarlet verschijnt trouwens snel! // 2. De ijzeren engel van Cassandra Clare. Je kunt bijna niet om Cassandra Clare heen, en toch is dit een boek waar ik verder mee moet. Ik heb de serie van de Kronieken van de onderwereld gelezen, die vond ik erg leuk. Alleen na die zes boeken was ik er toch wel klaar mee! Toch wil ik deze serie nog een kans geven. // 3. De ijzerkoning van Julie Kagawa staat al een miljoen jaar op mijn to-be-read lijst en ik moet er nu toch echt aan beginnen. Zeker omdat ik het boek al ontiegelijk lang in huis heb. Het is gewoonweg tijd.

boeken lezen2

4. Vrees me van Tahereh Mafi ligt al veel en veel te lang in mijn boekenkast, maar van lezen komt het niet. Een gevalletje van geen tijd, of geen zin, of andere smoesjes. Het is altijd wat. Maar ik ga hem lezen. Echt. Ik ga hem voor de zomer lezen heb ik besloten. // 5. en 6. Vlammenwerper en Calamity van Brandon Sanderson liggen al veel te lang op me te wachten maar ik maak er continu geen tijd voor. En dat terwijl deze serie helemaal mijn ding is. Echt super balen dit.

boeken lezen3

7. Duizend hoog van Katherine McGee kwam een hele tijd geleden uit en werd bestempeld als een soort Gossip Girl. Nu ben ik een groot liefhebber van die serie dus ik denk dat dit ook echt wat voor mij kan zijn. // 8. Smaragdgroen van Kerstin Gier is het derde deel van de Edelsteentrilogie. Boek 1 en 2 heb ik echt verslonden, dus ik verwacht dat dit ook geen probleem zal zijn. Ik moet echt snel dit boek gaan lezen, besef ik. // 9. Wacht op mij van Gayle Forman is het vervolg op Als ik blijf, en dat boek vond ik echt ge-wel-dig. Ik las hem echt snel uit. Toen kreeg ik het vervolg, maar deed er eigenlijk niks mee. Zonde!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Michelle mei 7, 2017 at 20:51

    Ik heb ook nog veel te veel ongelezen boeken liggen…

  • Leave a Reply