TV-series

8 leuke series om samen met je vriend te kijken

game-of-thrones

Het is best lastig om een serie te vinden die jij als zowel je partner leuk vinden. Gossip Girl vindt hij niet leuk, en zij vindt The Walking Dead maar eng. Daarom geven wij je x series die wij samen met onze vriendjes kijken! 


Orange is the New Black

Heb je Netflix, maar heb je Orange is the New Black nog niet gekeken? Snel gaan kijken! De serie speelt zich af in een Amerikaanse vrouwengevangenis waar van alles gebeurt. De eerste twee seizoenen vond ik erg leuk, daarna werd het iets minder, maar alsnog erg leuk om samen met je vriend te kijken!


Suits

Suits is bij uitstek een serie die super geschikt is om met z’n tweeën te kijken. Knappe mannen in pak, maar voor de vriendjes zitten er ook knappe vrouwen in strakke rokken in 😉 Suits gaat over een groot advocatenkantoor in New York. Als je deze serie al volgt op Netflix moet je snel zijn, want per 1 december staat Suits helaas niet meer op Netflix. Even huilen in een hoekje.


Dexter

Een paar weken geleden ben ik begonnen met de serie Dexter, samen met mijn vriend! In no time hebben we twee seizoenen gekeken. Het is zó leuk! Het gaat over een seriemoordenaar die zelf als bloeddeskundige bij de politie werkt. Interessant… De serie kijkt lekker weg, er zit veel humor in, maar is ook spannend. De 8 seizoenen staan op Netflix, dus als je de serie nog niet hebt gezien, heb je nog heel wat afleveringen te gaan. Score! 


Once Upon a Time

Ik kijk samen met mijn vriend Once Upon a Time en ik weet dat Yara het ook samen met haar vriend kijkt. Once Upon a Time gaat over alle sprookjes, maar die zijn in een ander jasje gestoken. Heel erg grappig gedaan! De special effects in deze serie zijn alleen wel om te huilen, maar daar moet je maar gewoon even doorheen kijken. Want het is wel echt een leuke serie! Once Upon a Time staat ook op Netflix!


Game of Thrones

Ik kijk deze serie niet zelf met mijn vriend, omdat hij deze serie al vanaf het begin volgt en ik niet. Maar ik weet wel van heel veel stelletjes die ze samen kijken! Danique E. en Yara kijken Game of Thrones ook samen met hun vriendjes. Game of Thrones is een avontuurlijke actie/fantasy serie met een goed verhaal en bizarre plotwendingen. Je weet nooit wat er nu weer gaat gebeuren in de serie!


Sherlock

Een van de beste series ooit vind ik Sherlock. Het zijn meer films dan series, want een aflevering duurt anderhalf uur. Daar ben je wel even zoet mee! Seizoen 4 gaat van start in januari 2017 en de vorige drie seizoenen staan ook weer op Netflix. Wat mij betreft echt een aanrader om te gaan kijken. Het is spannend, maar Sherlock bevat ook veel humor. Vooral Benedict Cumberbatch vind ik steengoed!

Homeland

Carrie Mathison is een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Spannend! Een ideale serie om samen met je vriend te kijken. Ook Homeland staat helemaal op Netflix! En het zijn vijf seizoenen, dus mocht je deze serie nog niet kijken, heb je nog lekker veel afleveringen te gaan.

How to get away with murder

Een docent laat haar studenten meewerken aan echte rechtszaken. Helaas raken ze ook betrokken bij moordzaken… Danique V. kijkt deze serie met haar vriend en ze vinden het heel erg leuk! Het eerste seizoen van de serie staat op Netflix, maar er zijn al drie seizoenen!

Welke serie kijk jij met je vriend? 

4 Comments

  • Esther

    Ik keek Game of thrones samen met mijn vriend, tot het laatste seizoen want die vonden we bagger. We kijken The Strain samen, Avatar the last airbander, Shameless.. we kijken heel veel samen, hihi!

  • Story addict

    De enige serie die ik van begin tot eind (tot heden that is) met mn vriend helemaal heb kunnen kijken (hij haakt vrij snel af normaal), is Supernatural 😀 Zelf kijk ik Suits en heb ik ook eens een start gemaakt met Dexter. Game of Thrones daar krijg ik m echt niet aan, want de boeken vond ik verschrikkelijk (hij hecht veel waarde aan leuke personages, die dan ook moeten blijven leven, haha, niet echt GoT dus ;p)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *