8 leuke films met Channing Tatum
Films

8 leuke films met Channing Tatum

Laten we er eerlijk over zijn: Channing Tatum is een van de knapste mannen in filmland. Vind ik dan tenminste. En een van de grappigsten! Kijk maar naar de Lip Sync Battle waar hij Beyoncé nadeed. Hilarisch! Dit zijn 8 leuke films met Channing Tatum! 

8 leuke films met Channing Tatum

She’s the Man 

Ik denk dat ik verliefd werd op Channing Tatum toen ik hem zag als Duke in She’s the Man. Deze film kijk ik nog steeds regelmatig en oh, wat blijft hij leuk!

8 leuke films met Channing Tatum

Step Up

En toen kwam hij ineens in Step Up in 2006… De stoere bad boy/schoonmaker die ineens heel goed bleek te kunnen dansen. *kwijl*

8 leuke films met Channing Tatum

Dear John 

We kennen allemaal de film Dear John wel, een van de Nicholas Sparks films. Ik ben het nog steeds niet eens met het einde van deze film, maar dat ter zijde.

The Vow 

Wat zou jij doen als jouw vrouw/man je op een dag niet meer herkent? Daar gaat The Vow over. Zo zielig! Maar Channing Tatum is in deze film ook weer érg aantrekkelijk.

21 Jump Street

Toen ik deze film voor het eerst zag, heb ik zoveel moeten lachen om Channing Tatum en Jonah Hill. Echt een mega grappige film. Heel wat anders dan de romantische films waar we Channing van kennen, maar dat is niet erg!

Magic Mike

En toen werd heel de wereld gek: Magic Mike kwam in de bioscopen. Een mega grote Channing Tatum met instant ontbloot bovenlijf en sexy moves… Nee, wij hadden niks te klagen! Wisten jullie dat Channing Tatum echt een stripper is geweest voordat hij doorbrak in de filmwereld? Daarom kan hij dit zo goed!

Magic Mike XXL

It got better: Magic Mike XXL. Tsja, deze film ging best ver, maar met nog meer Channing Tatum met sixpack was het zeker geen straf om naar te kijken. Oh yeah! Geen diepgaande verhaallijnen, nee, gewoon ongegeneerd naar lekkere mannen kijken. Can live with that!

22 Jump Street 

Ja, ook op 21 Jump Street kwam een vervolg. En wat voor eentje! Ik vond deze film weer hilarisch en Channing Tatum heeft zoveel humor. Goed nieuws: er is een 23 Jump Street aangekondigd!

Welke films met Channing Tatum heb jij allemaal al gezien?

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *