Elite Netflix
Netflix

8 dingen die je nog niet wist over Netflix-serie Élite

Kijk jij de Spaanse hitserie Élite al? Inmiddels staan er twee seizoenen op Netflix en het derde seizoen komt in 2020. Maar wist jij deze dingen al over Élite?

via GIPHY

1. Zie je bekende gezichten in Élite? Dat kan, als je La Casa de Papel hebt gekeken. Miguel Herrán, Jaime Lorente en María Pedraza spelen respectievelijk Rio, Denver en Alison Parker in La Casa.

via GIPHY

2. Danna Paola (Lu in de serie) vertelde dat haar rol bijna aan haar neus voorbijging. “Ik was toevallig aan het rondneuzen in mijn e-mail en ik zag toen in mijn spambox ‘Netflix Casting’ staan. Ik was drie dagen te laat met reageren. Vier dagen later belden ze toch dat ik de rol kreeg!”

3. Twaalf dagen na het uitkomen van het eerste seizoen, werd een tweede seizoen al bevestigd. En seizoen 3 werd al aangekondigd een week voordat seizoen 2 uitkwam.

via GIPHY

4. Met meer dan 20 miljoen huishoudens die het eerste seizoen binnen een maand verslonden, is Élite één van de grootste dramaseries wereldwijd afkomstig uit Spanje.

5. Netflix heeft bekendgemaakt dat de makers van de serie Élite aan de slag kunnen gaan met een nieuw project. De opnames voor de nieuwe, eveneens Spaanstalige Netflix-serie zullen van start gaan op 21 oktober in Galicië. Op moment van schrijven luistert de nieuwe serie naar de naam El desorden que deja. Wij zijn benieuwd!

via GIPHY

6. Net als Gossip Girl draait Élite ook om de levens van de rich and famous. Sterker nog: we belanden net als in 2007 weer op een prestigieuze school voor de allerrijksten!

7. Wist je dat Maria Pedraza (Alison Parker in La Casa en Marina in Élite) en Jaime Lorente (Denver in La Casa en Nano in Élite) een relatie hebben? Cute!

via GIPHY

8. Maria Pedraza is ontdekt via haar Instagram-account. Haar eerste rol was in de film AMAR en daarna speelde ze in La Casa de Papel.

Heb jij Élite al gezien? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *