TV-series

7x series die we uit het oog verloren zijn

Series, dol zijn we er op! Maar: zoveel series, zoveel keuzes. Dat maakt het soms zo lastig om een goede serie te kiezen. En als we dan eenmaal een serie kiezen, dan vergeten we zo nu en dan de series die we volgen. Yara zet 7 series op een rij die we uit het oog zijn verloren.

1. Awkward

Awkward, ken je hem nog? De MTV-serie heb ik echt veel en veel te vaak gekeken, maar op den duur was ik hem kwijt. Ik weet niet eens meer waar ik was geëindigd. Waar ging het ook alweer over? Ik zou het niet weten. Geen groot succes voor mij, Awkward.

2. Grey’s Anatomy

We zijn inmiddels aanbeland bij het 14e seizoen. 14 seizoenen. Ik was het na seizoen 8 al helemaal kwijt, en inmiddels zijn er nog 6 jaren verstreken. Waar het over ging? Ik zou het niet weten. Gek he, dat je het op dat moment kwijtraakt? Ik zou ook nooit meer opnieuw beginnen met deze serie, en dat terwijl ik bijvoorbeeld Gilmore Girls van seizoen 1 tot en met seizoen 8 wel duizend keer heb bekeken.

3. Once Upon a Time

Once Upon a Time was tevens zo’n serie die ik altijd steevast volgde. Alleen op den duur gingen ze het steeds meer en meer uitmelken. Nieuwe sprookjes. Op zich vond ik dat altijd heel leuk, alleen toen bijvoorbeeld Frozen werd toegevoegd was het toch wel een beetje klaar met de pret. Ook hierbij heb ik geen idee waar het meer over ging toen ik stopte. Iets met Henri en een sprookje?

4. Hart of Dixie

Hart of Dixie, wat was dat een leuke serie! Ik volgde de serie steevast, iedere week opnieuw. Alleen toen bekend werd dat de serie zou gaan stoppen, werd het steeds slechter en slechter. Op den duur stopte ik, zonder het einde te hebben gezien. Het was klaar.

5. The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles is nog best een recente, nieuwe serie. Ik heb hem toen gekeken toen hij op Netflix kwam en was heel enthousiast. Eigenlijk is mijn enthousiasme volledig weggeebt en ben ik de serie vergeten. Toevallig zag ik dat seizoen 2 was uitgekomen op MTV, maar ik heb sinds kort geen televisie meer. Ik heb alleen Netflix. Daardoor kan ik de serie helaas niet meer volgen. Overigens zou ik niet meer weten waar de serie over ging, haha.

6. The 100

The 100, dé verfilming van de boeken! De serie ging in premiere in 2014 en inmiddels zijn er al 4 seizoenen. Ik vond het eerste seizoen meteen zo ontzettend slecht, zeker in tegenstelling tot de boeken. Yep, niet mijn ding! Ik was eigenlijk het bestaan van de serie vergeten, tot ik hem op Facebook tegen kwam.

7. Arrow

Arrow heeft inmiddels zes seizoenen en ik heb het echt veel te vaak geprobeerd, om deze serie te kijken. Dan keek ik drie afleveringen (de eerste drie heb ik ook echt te vaak gezien) en dan vergat ik de serie weer. Iedere keer weer, vergat ik ‘m. Ik denk dat het gewoon niets voor mij is.

Welke series ben jij uit het oog verloren?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply