Films,  Netflix

7x Netflix original films die het kijken waard zijn

Netflix original films

Sinds Netflix naar Nederland kwam, ben ik een liefhebber. Iedere week bekijk ik welke films en TV-series zijn toegevoegd en mijn favorieten zijn toch wel de Netflix original films. Ik zet 7x leuke Netflix original films die het kijken waard zijn op een rij voor je.

1. You Get Me

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun ‘romance’ levend te houden.

Deze film, met Bella Thorne in de hoofdrol, heb ik een hele tijd geleden al bekeken en hij is me nog steeds bijgebleven. Een spannende film voor in het weekend, met een grote bak popcorn, om jezelf compleet te verliezen in het verhaal.

2. #REALITYHIGH

Als de sullige scholiere Dani eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze lang verliefd is, vindt zijn ex, die via social media beroemd is geworden, dat niet leuk.

Als er een Netflix film is die ik, nog steeds, ontzettend leuk vind om te zien dan is dat #REALITYHIGH wel. Een geweldig hoofdpersonage en een fijn verhaal, iets waar ik altijd blij van word. Highschoolfilms blijven geweldig om te bekijken!

3. Set it up

Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

Ik had de trailer van Set it up gezien en wist direct: dit is een Netflix original films die ik leuk zal vinden. En geloof me: het was een van de leukste film die ik in tijden heb gezien. Niet bij nadenken en gewoon genieten!

Klik hier voor de recensie.

4.  When We First Met

Noah heeft de perfecte eerste nacht met het meisje van zijn dromen beleefd, maar tot zijn ongenoegen is hij vervolgens in de friendzone beland. De daaropvolgende jaren blijft Noah zich afvragen wat er die avond verkeerd is gegaan. Wanneer onverwacht de mogelijkheid zich voordoet om terug in de tijd te reizen besluit Noah de bewuste avond telkens her te beleven om te achterhalen wat er fout ging en haar alsnog voor zich te winnen.

Wat heb ik genoten van When We First Met! Een romantische komedie waar je echt zó hard om moet lachen. Het verhaal is niet bepaald een bijzonder verhaal, maar wel een vermakelijk verhaal.

Klik hier voor de recensie.

5. Bright

In een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven mensen, orcs, elven en feeën samen. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dit in verkeerde handen terechtkomt, zal de toekomst van elke levend wezen niet zeker zijn en dus moeten Ward en Jakoby, zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden verslaan, om de wereld van de ondergang te redden.

In december zag ik Bright, een film met een sci-fi tintje dat zich in een alternatieve hedendaagse wereld van de onze bevindt. De soundtrack vond ik geweldig, de cast is leuk en het verhaal is origineel. Score!

6. The Kissing Booth

Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd ‘kissing booth’. Daar staat ze plots oog in oog met de jongen waar ze al lang verliefd op is – de broer van haar beste vriend, Noah. Elle wordt vervolgens meegesleept in een romance met de coolste jongen op school.

Genieten geblazen met de romantische comedy The Kissing Booth! Dit is een van mijn favoriete Netflix original films, ik ben dol op van die tienerfilms en deze film voldoet precies aan mijn eisen. Niet nadenken en volop van het verhaal genieten.

Klik hier voor de recensie.

7. Okja

Mija (Seo-Hyeon Ahn) is een jong meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met ‘Okja’, een groot beest dat zachtaardig en vriendelijk van geest is. Op een dag moet Mija alles op het spel zetten om te voorkomen dat een machtig, multinationaal bedrijf haar beste vriend kan ontvoeren.

Wat zijn jouw favoriete Netflix original films?

Er staat nog zo veel meer op Netflix waar je naar kunt kijken! Denk aan de andere Netflix original films, maar ook alle geweldige TV-series, zoals 13 reasons why of Shadowhunters, en natuurlijk alle documentaires. Ik ben echt blij met het aanbod!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.