Algemeen

7x films die Yara wil zien die in 2018 verschijnen


Soms, als ik me verveel (en dat gebeurt echt niet zo heel vaak) dan ga ik op YouTube trailers van films bekijken. Dan kom ik films tegen waarvan ik het bestaan helemaal niet van kende. En dat zijn vaak de beste films! Ik zet de films op een rijtje die ik graag wil zien die in 2018 verschijnen.

1. Forever my girl (verschijnt op 26 januari 2018)
Over de film Forever my girl is helaas niet veel bekend. Wel is bekend dat het een verfilming is van het gelijknamige boek. Dit is overigens deel een van The Beaumont-Series. Via Goodreads zag ik dat er maar liefst 9 boeken van zijn verschenen, dus ik hoop dat deze film net zo goed is als het boek klinkt (die heb ik niet gelezen).

De film gaat dus over een rockster die zijn highschool sweetheart heeft achtergelaten om zanger te worden, iets wat helemaal niet gepland was. Na tien jaar keert hij terug naar zijn hometown om haar liefde terug te winnen. Klinkt goed, toch?

2. Fifty Shades Freed (verschijnt op 9 februari 2018)
Hij mag niet ontbreken in het lijstje, toch? Deel drie van de Fifty Shades-serie. Ik vond het eerlijk gezegd een hele leuke filmreeks, tot nu toe. Vermakelijk. Laagdrempelig. Niet teveel poespas. En het was niet zo vol seks zoals in de boeken was. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe de serie zal eindigen!

3. Tomb Raider (verschijnt op 16 maart 2018)
Stop de persen, er komt een nieuwe Tomb Raider! Waarschijnlijk wist iedereen dit al, maar ik nog niet. Toen ik de trailer tegen kwam en geen Angeline Jolie zag was ik even flabbergasted. Hoe dan?! Maar het ziet er heel leuk uit en ik ben benieuwd hoe het zal zijn zonder Jolie!

4. Maze Runner: The Death Cure (verschijnt op 26 januari 2018)
Op de een of andere manier was ik The Maze Runner-serie compleet vergeten. De boeken vond ik niet zo heel erg leuk, daar lag het denk ik aan. De films hadden niet zoveel indruk op me gemaakt. Toen ik lekker aan het doorklikken was op YouTube kwam ik de trailer tegen van The Death Cure en ik weet nog niet zo goed wat ik er van moest vinden. Leuk? Niet leuk? Ik wil hem in ieder geval graag zien. Want: einde van serie. Moet. Zien.

5. Incredibles 2 (verschijnt op 15 juni 2018)
Ken je ze nog, The Incredibles? Ik wist helemaal niet dat er een vervolgfilm zou komen, hoe leuk! De trailer is nog niet naar buiten gebracht maar bovenstaande video geeft wel kort al weer hoe het eruit gaat zien. Kan niet wachten tot het juni 2018 is.

6. Red Sparrow (verschijnt op 1 mei 2018)
De trailer van Red Sparrow zag er heel mysterieus uit en daardoor trok het meteen mijn aandacht. Crime, veel bloed én Jennifer Lawrence. Altijd goed! De trailer gaf niet veel prijs en daardoor ben ik wel benieuwd geworden en wil ik deze film graag zien.

7. Mary Poppins Returns (verschijnt op 25 december 2018)
Bovenstaande trailer is een teaser, en wat voor een. Je ziet vrij weinig, behalve Emily Blunt. Desalniettemin kan ik niet wachten en ben ik echt ZO benieuwd naar dit verhaal! Behalve Emily Blunt speelt Colin Firth ook in de film, me like.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *