7x de leukste Nederlandse bookstagrammers | Adorable Books
Algemeen

7x de leukste Nederlandse bookstagrammers


Instagram, I can’t get enough of it! Ik maak dagelijks meerdere keren een rondje op Instagram rondom mijn favoriete accounts. Vandaag deel ik zeven leuke Nederlandse bookstagram accounts. Kijk je mee?

Het account Booksandteacups is van Charlotte, zij is 18 jaar oud en plaatst de mooiste foto’s op haar Instagram-account. Ze heeft meer dan 46.000 volgers (echt een hoop!) en ik ben een fan van haar foto’s. Ze zijn zo mooi!

Celeste is 24 jaar oud en haar foto’s zijn echt helemaal mijn ding. Soms zit ik gewoon even op haar account te scrollen en alle foto’s te bekijken. Zo mooi!

A photo posted by Tara ☕ (@booklibrarians) on

Tara is nog niet zo heel lang bezig met haar account maar toch zijn al haar foto’s geweldig. Bijvoorbeeld bovenstaande foto, in Alice in Wonderland thema. I love it!

Bente heb ik een tijdje geleden ontmoet en ze is net zo leuk als dat haar instagramfeed is! Haar foto’s zijn echt prachtig en misschien is ze wel mijn favoriet uit dit lijstje. Alle foto’s zijn zo mooi opgemaakt, echt mooie inspiratie!


Iemand die echt niet mag ontbreken in dit lijstje is toch wel een van mijn favoriete personen op deze wereldbol: Claudia. Op haar Instagram account deelt ze vreselijk mooie foto’s waar ik altijd intens en intens gelukkig van word. Ze heeft oog door detail en dat zie je aan alles.


Joany van Craving Pages weet me elke keer weer te verbazen met haar foto’s. Wat nou, witte achtergronden? Haar foto’s zijn kleurrijk en een echte eyecatcher.

A post shared by Eva ?? (@eva.reads) on


Eva heeft al een tijdje, jammer genoeg, niet veel meer geplaatst op haar Instagram account, maar dat neemt niet weg dat ik vind dat zij een ontzettend leuk account heeft. De foto die je hierboven ziet is eigenlijk heel simpel, maar wel heel doordacht. Ik hou er van.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Milou juni 14, 2017 at 08:58

    Jaaa deze accounts zijn zo leuk om te volgen!

  • Reply Angela juni 15, 2017 at 10:27

    Wat een super toffe instagrammers allemaal 🙂 Dacht dat er helemaal niet zoveel nederlandse bookstagrammers waren! Dat had ik zo te zien fout. Erg mooie foto’s!

  • Leave a Reply