7x de aller leukste bookstagrammers om te volgen #2
Algemeen

7x de leukste bookstagrammers #2

leukste bookstagrammers

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik de leukste Nederlandse bookstagrammers op ‘n rijtje heb gezet en er zijn nog zoveel meer accounts om te volgen! Daarom is het de hoogste tijd om de internationale leukste bookstagrammers op een rij te zetten voor je dagelijkse portie boekige inspiratie.

Er zijn zo ontzettend veel instagram accounts die zich focussen op lezen! Mooie bookstagram accounts die bijvoorbeeld boeken in the spotlight zetten met prachtige attributen of juist boekenkasten uitlichten. Er is zoveel om te tonen. Daarom zet ik er 7 voor je op een rij.

Hot dudes reading

Ken je Hot dudes reading al? Dit is zo populair dat er zelfs heuse kalenders van zijn verschenen! Ze hebben bijna 1 miljoen volgers en plaatsen bijna dagelijks foto’s van knappe mannen die aan het lezen zijn, waar dan ook. Ik vind het altijd leuk om hier even doorheen te scrollen, vooral de foto’s van mooie mannen die lezen in de New Yorkse metro blijven leuk. Klik hier om dit account te volgen.

leukste bookstagrammers

Xenatine

Met meer dan 34 duizend volgers heeft Christine een aardig grote fanbase opgebouwd. Ze deelt prachtige foto’s van boeken met attributen en weet je iedere keer weer te verbazen. Echt een account dat het waard is om te volgen. Als je Christine wil volgen moet je hier klikken.

leukste bookstagrammers

Mylittlebooktique

Nog een Amerikaanse: mylittlebooktique. Haar quote? “A book in one hand and a coffee in the other. I have all I need”. Dat is precies hoe ik het ook voor me zie. Dit account wordt onderhouden door Haley en haar foto’s hebben een soort vintage look, het ziet er wat ouder uit en ik vind dat prachtig. Klik hier om Haley te volgen op Instagram.

leukste bookstagrammers

Foldedpagesdistillery

Hikari uit Amerika heeft de Instagram pagina foldedpagesdistillery opgezet. Klinkt cool, toch? Ze heeft meer dan 120 duizend volgers en plaatst vaak ietwat ‘drukke’ foto’s op haar feed waarbij veel attributen liggen. Wil je Hikari volgen? Klik dan hier.

leukste bookstagrammers

Thomreads

Een man in het rijtje! Een van de leukste bookstagrammers om te volgen: Thomreads. Dit account wordt gerund door Thomas, ook wel Thom en zijn account is prachtig. Niets zo fijn als een man die leest. Op de een of andere manier merk ik toch dat mannen vaak minder lezen dan vrouwen. Waarom weet ik niet, maar jammer vind ik het wel. Zijn feed is zo mooi en licht. Klik hier om hem te volgen.

leukste bookstagrammers
Bluebookberry

Een Nederlands meisje in dit rijtje, dat blijft toch altijd wel extra leuk om te zien. Fleur post prachtige foto’s die niet te druk zijn. Ze gebruikt bij haar foto’s vaak Funko poppen, ik vind die zo schattig staan. De foto’s zijn over het algemeen wel wat kleurrijker. Klik hier om haar te volgen.

leukste bookstagrammers

Coffeechatter

Ik weet niet wat voor filter Emilija over haar foto’s doet, maar de foto’s die ze plaatst op haar account Coffeechatter zijn prachtig! Dit is toch wel een van de leukste bookstagrammers uit het rijtje, denk ik. Met iedere foto weet ze me weer te verbazen. Ze heeft ‘maar’ 11 duizend volgers maar als ik naar haar feed kijk, dan zou ik zeggen dat ze er veel meer verdient. Klik hier om haar te volgen.

Meer inspiratie? kijk dan hier voor de leukste bookstagrammers, deel 1. Danique E. schreef een artikel over bookstagrammers met een mooie feed, die tref je hier.

Wie zijn volgens jou de leukste bookstagrammers?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marieke februari 16, 2018 at 22:03

    Ik hou van bookstagram, heerlijk om die mooie foto’s te bekijken. Ik volg bijna alle accounts die je hier noemt. 🙂 Vooral het account van xenatine vind ik ge-wel-dig!

  • Leave a Reply