Nicholas Sparks
Films

7x de fijne mannen uit de Nicholas Sparks films

Wij zijn groot fan van de boekverfilmingen van Nicholas Sparks. Van deze films krijgen we dan ook echt geen genoeg! We kunnen helemaal wegzwijmelen bij de mooie (soms ietwat zielige) liefdesverhalen, maar wat wij zelf zo leuk vinden aan de films is dat er altijd fijne mannen uit de Nicholas Sparks films voorkomen. Een van de vele redenen dat we graag naar deze films kijken!

Nicholas Sparks

1. Ryan Gosling uit The Notebook. Met Ryan Gosling begon het voor veel meiden, de liefde voor de boekverfilmingen van Nicholas Sparks. Voor mij ook. Ik heb The Notebook wel honderd keer gezien – voor mijn gevoel – en ik zwijmel toch altijd even als ik de film weer kijk. Zeker omdat Ryan Gosling erin speelt, en laten we eerlijk zijn: Ryan Gosling is heel fijn om naar te kijken. Ook zonder shirt.

Nicholas Sparks

2. Scott Eastwood uit The Longest Ride is toch wel mijn favoriet, denk ik. Scott is de zoon van, jawel, Clint Eastwood en wordt steeds populairder in Hollywood. Met The Longest Ride heeft hij zeker een goede toon gezet. Goed lichaam, leuk gezicht en leuk personage. Check, check, dubbel check.

3. Liam Hemsworth uit The Last Song is de puppy uit dit rijtje. Liam mag er zeker wezen, laten we dat voorop stellen. Samen met Miley Cyrus schitterde hij in The Last Song waarbij zij twee tieners spelen die verliefd op elkaar worden. De romance tussen hen is aanstekelijk, zo aanstekelijk dat zij in het echt ook een relatie hebben gekregen én ondertussen zelfs verloofd zijn. Hoe leuk is dat?

Nicholas Sparks

4. Josh Duhamel uit Safe Haven. Josh speelt in de film Safe Haven de good guy en iedere keer als ik hem weer voorbij zie komen in de film dan denk ik weer: “Dit is een hele fijne man”. Meer woorden kan ik er ook niet over kwijt.

Nicholas Sparks

5. Zac Efron uit The Lucky One. Dit is toch wel de film die ik het minst vaak heb gezien uit dit rijtje, maar dat mag niet wegnemen dat het erg fijn is om naar Zac Efron te kijken. Zac past precies bij deze rol en daarom is het extra fijn om hem te kijken.

Nicholas Sparks

6. Channing Tatum uit Dear John, toch wel de topper uit het rijtje. Wij zijn een groot liefhebber van Channing en in deze film heeft hij extra ons hart gestolen. Iedere keer als we Channing en zijn fijne gezicht voorbij zien komen worden we weer blij. Deze film kunnen we ontelbaar keer kijken, zeker omdat het zo’n mooi verhaal bevat.

Nicholas Sparks

7. James Marsden uit The Best of Me. We kunnen zeker stellen dat James goed is opgedroogd in deze films, zeker als je het vergelijkt met de films waar hij eerder in heeft gespeeld. Dit is overigens een van de meest recente films van de Nicholas Sparks-collectie waar James Marsden de hoofdrol in heeft. In deze film heeft hij een heel zuiderlijk tintje over zich heen wat hem alleen nog maar aantrekkelijker maakt.

Check hier alle Nicholas Sparks films! 

Wie zijn volgens jou de leukste mannen uit de Nicholas Sparks films?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *