7 tips om meer te lezen
Boeken

7 tips om meer te lezen (tijdens de lockdown/thuiswerken)

Toen we in maart te horen kregen dat thuiswerken de norm zou zijn en het land op slot ging, dacht ik dat ik meer zou lezen dan ooit. Ik had nu toch alle tijd! Niets bleek minder waar: ik heb een schamele 20 boeken gelezen in 2020. Zonde. Daarom heb ik mezelf wat tips aangeleerd om meer te lezen. In deze video: 7 tips om meer te lezen!

Mijn belangrijkste tip – en dat heeft in mijn ogen voor veel verandering gezorgd – is om iets eerder te gaan slapen en iets eerder op te staan. Ik sta vaak rond 6:30-7:00 op en ga dan een kwartier tot half uur lezen, afhankelijk van hoe moe ik ben haha. Lekkere koffie erbij, dikke sokken aan en de verwarming iets hoger… Heerlijk vind ik het.

Super bedankt voor alle leuke reacties op de video van vorige week: het heeft me helemaal enthousiast gemaakt om meer video’s te gaan maken in de toekomst. Volgende week weer een nieuwe video? šŸ˜‰ Ik hoop dat je wat hebt gehad aan deze 7 tips om meer te lezen. Mocht je ook meer tips hebben om meer te lezen, laat het me vooral weten.

Mocht je nog niet geabonneerd zijn, vergeet dat dan vooral niet te doen. En: geef me vooral suggesties van leuke video’s die jij graag wilt zien. Dat helpt mij namelijk enorm! Ik hoop dat ik snel terug ben met een nieuwe video šŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *