Netflix,  TV-series

7 redenen waarom je vandaag moet beginnen aan Outlander


Soms kom ik een beetje laat achter geweldige series. Outlander is er zo eentje! Deze serie is al een tijd geleden uitgekomen, maar zo de moeite waard om te kijken. Mocht je nog niet begonnen zijn, dan geef ik je een aantal redenen waarom je vandaag nog moet beginnen! O, en het staat trouwens gewoon op Netflix.

1. Het speelt zich af in 1743

Wat ontzettend gaaf is, want de meeste series van tegenwoordig spelen in het heden af. Daardoor krijg je weer wat meer van deze tijd mee. En alle nieuwe technologieën zijn er nog niet!

2. Je wordt verliefd op Jamie

Deze knappe, roodharige god steelt iedereen haar harten. Nee, maar echt. Wat een snoepje. Alleen daarvoor moet je de serie al kijken.

3. Britse en Schotse accenten

Oké, eerlijk gezegd moest ik even wennen aan het Schotse accent, maar toen ik er eenmaal aan gewend was vond ik het wel wat hebben. En tja, het Britse accent, daar heb ik gewoon een zwak voor.

4. Zwaardgevechten

Wat dat betreft ben ik gewoon een nerd, maar ik houd van duels waarbij er nog zwaarden worden gebruikt. En waarbij mannen te paard ten strijde trekken. Nou, dat gebeurt ook in Outlander.

5. Claire is een powervrouw

Ik vind Claire zo stoer! Ze is een ontzettende powervrouw met haar eigen mening die zich goed staande weet te houden in een ander tijdperk dan ze gewend is. Ze is niet op haar mondje gevallen en ontzettend slim.

6. Creepy Randall

Die ook wel weer wat heeft. Snap je wat ik bedoel? Ik kan de man niet uitstaan, maar toch, hij speelt z’n rol wel heel goed.

7. Prachtige klederdracht

Die me ook ontzettend onhandig lijkt. Zo loopt Claire altijd in 7 lagen jurken rond. Respect.

Kijk jij Outlander al?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *