Netflix, TV-series

7 redenen waarom Danique E. zo van Modern Family houdt


Vinden jullie het ook altijd fijn om soms een serie te kijken waarbij je verstand gewoon lekker op 0 kan? Ik heb dat met Modern Family! En gelukkig staat deze serie ondanks de aankondiging, nog steeds op Netflix. Ik vind deze serie geweldig, en ik vertel je vandaag waarom.

1. De humor

Eerlijk gezegd heb ik het vaak niet zo met de humor in Amerikaanse series, maar die van Modern Family vind ik geweldig. Echt wat een droge humor, i love it! Vooral Phil, die spoort gewoon niet.

2. Je ziet iedereen groeien

Omdat Modern Family al 9 seizoenen heeft, zie je iedereen echt (op)groeien! Vooral bij de kinderen is dat goed te zien en ik vind het zo leuk dat deze acteurs niet steeds worden vervangen.

3. De afleveringen duren maar 20 minuten

En daardoor kun je dus makkelijk een complete marathon van één seizoen per dag doen! Nee, grapje. Maar het is wel fijn om even snel tussendoor te kijken

4. Verstand op 0 en lekker kijken

En lachen! Bij deze serie is het zo lekker dat het niet erg is als je even vijf minuten niet oplet. Het is niet zo dat je per se alle afleveringen moet kijken om de verhaallijn te snappen.

5. Het wordt op Netflix uitgezonden

Nog steeds! Het was aangekondigd dat de serie eraf zou gaan, maar tot nu toe kun je het nog steeds kijken. Snel doen dus!

6. Herkenbare situaties

De naam zegt het al, Modern Family gaat over een familie van deze tijd. En dat zorgt voor ontzettend veel herkenbare situaties. Ik vind het mooi dat de serie zo actueel is. Zo kun je jezelf gemakkelijk in iemand verplaatsen.

7. Gloria’s accent

Is er iemand die dit niet leuk vindt? Ik vind dat ze echt geweldig acteert! Oké, ze praat hard, maar het past perfect bij haar rol.

Ik kan eigenlijk nog wel uren doorgaan met waarom ik van Modern Family houd. Mocht je nou nog niet aan deze serie begonnen zijn, dan kan ik dat echt enorm aanraden!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Celine oktober 16, 2018 at 21:38

    De eerste paar seizoenen, zijn er af gehaald, zou je het dna nog steeds kunnen kijken? Een andere serie die ik echt hilarisch vind, is HIMYM! Love it!

  • Leave a Reply