7 redenen waarom Danique E. niet zonder Netflix kan - Adorable Books
Lijstjes, Netflix

7 redenen waarom Danique E. niet zonder Netflix kan


Netflix, het heeft eigenlijk een hele tijd geduurd voordat ik daadwerkelijk een Netflix-account had aangeschaft. Sterker nog, ik heb het pas sinds ik op mezelf woon, want nu anderhalf jaar is. Maar sinds ik Netflix heb, kan ik écht niet meer zonder!

1. Het vervangt TV

Als ik zou moeten kiezen tussen TV of Netflix, dan zou ik zeker Netflix kiezen. Kijken op je eigen momenten, meteen verder kunnen kijken, geen reclames: heerlijk!

2. Ruim aanbod

Het maakt niet uit waar je van houdt, het staat op Netflix. De ene keer vind ik het heerlijk om een documentaire te kijken, terwijl ik me daarna weer helemaal verlies in een dramafilm. En het aanbod blijft ook continu updaten.

3. Bingewatchen

Nog één aflevering dan. Oké, vooruit, alleen het begin dan. We kennen het allemaal wel: een serie die zo verslavend is dat je door moet kijken. En met Netflix kan dat vaak!

4. Fijne avondbesteding

Als je even niet weet wat je moet doen of je wilt heerlijk ontspannen, dan is Netflix een goede afwisseling voor een boek. Het verveelt nooit!

5. Netflix originals

Werkelijk waar, Netflix brengt zelf echt hele goede films en series uit. Ook daarom zou ik Netflix niet kunnen skippen.

6. Kijken waar je wilt

Want het kan gewoon lekker via je telefoon. Dus ook op vakantie, in de trein, stiekem op het werk of gewoon tussendoor als je even staat te wachten.

7. Leuke gespreksstof

Hoe vaak ik wel niet met collega’s een bepaalde aflevering van een serie nabespreek! Zeker als het een serie is die per week op Netflix verschijnt.

Kan jij ook niet zonder Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly juni 12, 2018 at 17:06

    Ik zou prima zonder Netflix kunnen, ik kijk eigenlijk op dit moment alleen Riverdale en zo af en toe een keer een film als er een leuke, nieuwe op komt. 🙂

  • Leave a Reply