TV-series

7 redenen waarom Danique E. Heel Holland Bakt geweldig vindt

heelhollandbakt
Ik ben zo iemand die zich er op kan verheugen als het nieuwe tv-seizoen weer begint. Waarom? Nou er zijn bepaalde televisieprogramma’s die ik nog wel op tv volg. Eentje daarvan is Heel Holland Bakt. Ja, dit is een programma waar ik iedere week op zondag, stipt om 20.20 uur voor klaar zit! En vandaag vertel ik je waarom ik dit zo leuk vindt.

 1. Je kunt wegkwijnen bij alle heerlijke baksels die de bakkers maken, zonder dat je er ook maar een grammetje van aankomt!
 2. Er zit altijd een bepaald soort ‘droge’ humor in, waar ik echt heerlijk van kan genieten (en hardop om kan lachen).
 3. Sommige bakkers maken zo’n meesterwerken maken, dat ik zelf zin heb om te gaan trainen om ook zo’n meesterbakker te worden.
 4. De afleveringen duren gewoon een heel uur!
 5. Er zijn van die momenten dat het ook compleet mis kan gaan met een baksel, waardoor je er zelf een beetje pijn van in je hart krijgt. Serieus, niemand kan er toch tegen om een ingestorte taart te zien (zo zonde!).
 6. Als iemand mij de baan van Janny of Robert aanbiedt, teken ik direct (hallo droombaan).
 7. Heel Holland Bakt maakt de zondagavond altijd een beetje minder pijnlijkĀ (zondagavond betekent vaak het einde van je weekend).

Heel Holland Bakt is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Aflevering gemist? Niet getreurd, je kunt het gewoon online terugkijken (helemaal gratis!).

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eveline Fleur september 12, 2016 at 14:47

  Oh wat een geweldige post. Ik ben het hier he-le-maal mee eens want ik zit ook elke avond klaar. Zelfs samen met mijn vriend! Ik krijg ook echt zin om te gaan bakken als ik het gezien heb, haha!

 • Reply Luna september 12, 2016 at 18:21

  Oh ik vind het ook een heerlijk programma om weg te kijken šŸ™‚
  En wat je zegt, het duurt gewoon een heel uur Ć©n zonder reclame! Ik vind het vooral gaaf om te zien wat de deelnemers van een deeg weten te maken. Of net als gisteren, met dat bladerdeeg. Vond het sneu dat bij Hidde echt alles misging, maar dan toch het glas halfvol blijven zien, dat vind ik stoer! Ik leef helemaal mee als ik kijk haha

 • Reply Madelon september 12, 2016 at 20:47

  Ik volg het ook op de voet. Heerlijk vind ik het. Wegkwijnen bij die prachtige creaties en hopen dat het door de TV naar je toe komt.

 • Reply Esther september 17, 2016 at 22:22

  Het is een geweldig programma. šŸ™‚ 2 jaar geleden won een vriend van mij!

 • Leave a Reply