Lijstjes

7 redenen waarom boekbloggen leuk is

newin13
Het zijn van een boekenblogger heeft nog weleens zo zijn voordelen. Ik denk dat andere boekbloggers zich hier heel goed in herkennen. Daarom zet ik vandaag een aantal redenen op een rijtje waarom boekbloggen zo leuk is!

1. Je mag als eerste de nieuwste boeken lezen. Dit is toch wel het grootste voordeel van een boekblogger zijn. Vaak mag je al voordat het boek überhaupt officieel uitkomt het boek lezen. En als dat niet het geval is mag het meteen bij uitkomst. Score!

2. Je kunt met andere boeklovers je liefde voor boeken delen. Wij vinden het heerlijk om te schrijven over boeken en dit met jullie te delen. Maar ook onderling met andere bloggers praten over boeken vinden wij heerlijk.

3. Je mag naar leuke events. Geregeld organiseren uitgeverijen boekevents waarbij ze de nieuwste boeken presenteren of auteurs uitnodigen. Super leuk om daar natuurlijk bij te zijn!

4. Je hebt een excuus om boeken te kopen (ha-ha, nee grapje (oké, ik gebruik hem wel vaak)).

5. Je bent gemotiveerd om nog meer boeken te lezen. Ik heb dat tenminste wel, want als ik weer een boek uit heb, betekent dat een nieuwe recensie voor op de website. En hoe meer recensies, hoe leuker, toch?

6. Je schrijft iedere dag over je favoriete hobby: lezen!

7. Je mag ongegeneerd boekennerd zijn (waar niks mis mee is), maar er is niemand die je gek aankijkt!

19 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *