Lijstjes

7 redenen waarom je bed de beste leesplek ooit is

Iedereen heeft zo z’n favoriete plek in huis om te gaan lezen. Niet heel verrassend is dat van veel mensen hun eigen bed. Maar waarom is dat eigenlijk?

Je ligt al in bed
Waardoor je ook niet nog naar bed moet nadat je je boek hebt weggelegd. Een beetje heel erg lui zijn is oké toch?

Het is zacht
Heerlijk op een zacht matras lig je toch wel het lekkerste. Je spendeert er elke avond al zo’n 7 uur, dus lezen in je bed is zeker geen straf.

Je dekentje ligt er al
Zo hoef je niet op zoek te gaan naar een dekentje om om je heen te slaan. Hij ligt er namelijk al gewoon! (Ook dit is gewoon pure luiheid)

Ultieme chillplek
Je doet écht veel in bed. Natuurlijk slapen, maar ook héél veel Netflixen en… boeken lezen natuurlijk! Doordat het gewoon zo lekker zit en ligt, is het gewoon de ultieme chillplek van het huis.

Slapen
Je kunt gewoon comfortabel in slaap vallen in je bed tijdens het lezen. Wel even oppassen dat je je boek niet boven op je hoofd laat vallen 😉

Hét moment van de dag
Voor veel mensen is even lezen hét momentje van de dag. Net voor het slapen gaan duik je nog even je boek in en dit kun je gewoon het beste doen terwijl je al in bed ligt.

Goed voor je
In bed lezen schijnt héél goed voor je te zijn. Het is dé ultieme ontspanning voordat je gaat slapen. Je hoofd maakt zich lekker leeg na zo’n drukke dag en hierdoor slaap je ook een stuk beter.

Lees jij ook altijd het liefste in bed?

BewarenBewaren

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *