Netflix

7 Netflix Originals meidenfilms die je gezien moet hebben

Meidenfilms op Netflix, we krijgen er geen genoeg van! Deze 7 films zijn Netflix Originals, wat betekent dat ze niet zomaar van Netflix afgehaald worden. YES! Deze 7 meidenfilms moet je sowieso gezien hebben. 

Sierra Burgess is a Loser

Een verkeerd telefoonnummer leidt tot een romance tussen een slimme, onpopulaire tiener en een lieve sporter die denkt dat hij met een knappe cheerleader praat. 

Nieuw op Netflix: Sierra Burgess is a Loser. Sierra (Shannon Purser) heeft weinig vrienden, valt er een beetje buiten op school, maar is mega slim. Wanneer de populaire Veronica het nummer van Sierra – voor de grap – aan een jongen geeft, weet Sierra niet wat haar overkomt. De knappe en lieve Jamey (Noah Centineo) begint daarna berichtjes te sturen aan Sierra, maar hij is ervan overtuigd dat het Veronica is. Sierra besluit zichzelf voor te doen als iemand anders: Veronica. Dit is typisch zo’n heerlijke meidenfilm met een feel good einde. Je weet al hoe het gaat aflopen, maar is dat erg? Nope! Ik vind het heel leuk om te zien dat Sierra zelfverzekerd is en van zich af durft te bijten, ook al wordt ze niet echt geaccepteerd door haar klasgenoten. Het verhaal is gebaseerd op Cyrano, met een 80’s vibe. Love it! Lees hier onze hele recensie.

To all the boys I’ve loved before

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Nog zo’n Netflix hit van de afgelopen maand: To all the boys I’ve loved before. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. Een heerlijke film om samen met je vriendinnen of zussen te kijken. Fijn dat Netflix zo’n fan is van Noah Centineo, want net als in Sierra Burgess is a Loser, speelt hij ook in deze film. Lees hier onze recensie van de film.

The Kissing Booth

Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd ‘kissing booth’. Daar staat ze plots oog in oog met de jongen waar ze al lang verliefd op is – de broer van haar beste vriend, Noah. Elle wordt vervolgens meegesleept in een romance met de coolste jongen op school.

Nog zo’n heerlijke Netflix Original die niet mag ontbreken in dit lijstje: The Kissing Booth. Ik heb een zwak voor high school films en dit is er ook weer zo eentje die je vaker dan één keer kan kijken. Heb jij deze al gezien? Hier kun je onze recensie lezen.

Set It Up

Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

Harper en Charlie doen niets anders dan werken, werken, werken. Beiden moeten ze alles doen om hun baas tevreden te houden, wat dus ook betekent dat ze vaak moeten doorwerken tot in de late uurtjes. Wanneer ze elkaar tegenkomen en er achterkomen dat hun bazen wel erg veel op elkaar lijken, bedenken ze een plan om hun aan elkaar te koppelen. Want als hun bazen bezig zijn met de liefde, hebben zij éindelijk vrije tijd om even bij te komen. Set It Up is een heerlijke cliché film, maar het feit dat je op dit artikel hebt geklikt wil zeggen dat jij daar ook van houdt. Kijken dus, als je hem nog niet gezien hebt! Hier lees je de hele recensie van de film.

#Realityhigh

Als de sullige scholiere Dani eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze lang verliefd is, vindt zijn ex, die via social media beroemd is geworden, dat niet leuk.

De serieuze scholiere Dani Barnes zit in het laatste jaar van de high school. Ze droomt er van naar de prestigieuze universiteit UC Davis te gaan om Diergeneeskunde te studeren. Wanneer Dani eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze al lang verliefd is, komt haar overzichtelijke leventje op z’n kop te staan. De ex van haar nieuwe vriend is niet blij met de aandacht die Dani van hem krijgt en zij doet er ineens alles aan Dani’s beste vriendin te worden. Deze ex is via social media beroemd geworden en heeft 9 miljoen volgers, en trekt Dani mee in haar leven vol glamour, waardoor Dani’s plannen in gevaar komen. Weer een typische high school film die je gezien moet hebben!

When we first met

Noah heeft de perfecte eerste nacht met het meisje van zijn dromen beleefd, maar tot zijn ongenoegen is hij vervolgens in de friendzone beland. De daaropvolgende jaren blijft Noah zich afvragen wat er die avond verkeerd is gegaan. Wanneer onverwacht de mogelijkheid zich voordoet om terug in de tijd te reizen besluit Noah de bewuste avond telkens her te beleven om te achterhalen wat er fout ging en haar alsnog voor zich te winnen.

De film gaat over Noah, die de perfecte avond doorbrengt met Avery, het meisje van zijn dromen. Alleen is er een ding dat in de weg zit: Avery ziet hem alleen als goede vriend. De jaren die daarop volgen blijft hij zich afvragen wat er nou verkeerd ging. Hij krijgt de mogelijkheid om terug te reizen in de tijd – I love films waar gespeeld wordt met tijd – en alles opnieuw te doen. Een vermakelijke film, geen van de bovenste plank, maar dat is helemaal niet erg. Lees hier de hele recensie van de film.

Irreplaceable You

‘Irreplaceable You’ volgt een koppel, Abbie en Sam, dat elkaar al vanaf hun achtste levensjaar kent en voorbestemd is om voor altijd samen te blijven. Maar dan blijkt de dood in de weg te staan wanneer Abbie erachter komt dat ze terminale kanker heeft. Ze gaat vervolgens op humoristische wijze op zoek naar een nieuwe liefde voor haar verloofde Sam.

Een heftig verhaal, maar ook met humor. Als je mijn recensie hebt gelezen over deze film, weet je dat ik meer had verwacht van deze film, maar desondanks hoort hij wel in dit rijtje thuis. Meningen verschillen en misschien vind jij dit wél een hele mooie film, ik ben heel benieuwd!

Welke films wil jij sowieso nog zien? 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *