Netflix

7 leuke meidenfilms op Netflix

We all love Netflix, right? Vandaag zet ik 7 leuke meidenfilms op een rijtje die op Netflix staan en absoluut het kijken waard zijn! Ideaal om te kijken in de kerstvakantie! 

Bridesmaids

YES! Mijn favoriete film of all time is deze maand (december 2017) toegevoegd aan Netflix! Ik heb deze film al wel 15 keer gezien, maar ik kan deze blijven kijken. Hij. Is. Zo. Leuk.

The Choice

Ook nieuw sinds december 2017: The Choice! Een heerlijke zwijmelfilm van Nicholas Sparks, maar pak je tissues er alvast bij!!

Soof 2

Ook Soof 2 is nieuw op Netflix. YES! Extra leuk, want je kunt een heuse Soof-marathon houden. De eerste film (Soof) staat namelijk ook op Netflix!

Mama Mia!

Een avondje meezingen met alle bekende hits van ABBA!? Dat klinkt toch als muziek in de oren? En het is meteen een goede voorbereiding op Mama Mia: Here we go again, de film die in juli 2018 in de bioscoop komt.

It’s Complicated

Een heerlijke film om samen met je vriendinnen, zusjes, moeder, tantes en/of oma te kijken! Meryl Streep en Alec Baldwin spelen twee heerlijke rollen.

Mean Girls

Naast Bridesmaids blijft dit een van de leukste films ooit. Een echte klassieker die je nooit genoeg kan zien! So fetch!

A Christmas Prince

Om alvast helemaal in de kerstsferen te komen kun je A Christmas Prince kijken. Eigenlijk een slecht aftreksel van The Princess Diaries, maar daarom niet minder vermakelijk. Verstand op nul en kijken maar!

Let op: Netflix voegt regelmatig nieuwe films toe, maar dat betekent ook dat er films verwijderd worden! Als je dit artikel op een later tijdstip leest, kan het zijn dat sommige van deze films dus niet meer op Netflix staan.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *