Films

7 leuke films met Rachel McAdams

films-met-rachelmcadams

Een van mijn favoriete actrices is toch wel Rachel McAdams. Ze speelt altijd diverse rollen (lees: biatch Regina in Mean Girls en sophisticated Allie in The Notebook). Dit zijn zeven leuke films met Rachel McAdams! 

Mean Girls

We kennen Rachel McAdams natuurlijk allemaal uit Mean Girls, waar ze de rol van Regina George speelde. Wisten jullie trouwens dat deze film alweer uit 2004 komt? Wat betekent dat Mean Girls al 12 jaar oud is. OMG.

The Notebook

Een van mijn favoriete films aller tijden: The Notebook. Wat hou ik van deze film! Ik heb The Notebook denk ik al zo’n 15 keer gezien en ik kan hem nog wel 15 keer kijken. Love it! Ik vind de rol van Allie trouwens een van de leukste rollen van Rachel McAdams. Natuurlijk ook omdat Ryan Gosling erin speelt.

The Family Stone 

Deze film is perfect om in de wintermaanden te kijken! Rachel McAdams speelt hier Amy, de jongste van de Stone familie. Alleen het bovenstaande gifje zegt al genoeg, toch?

The Time Traveler’s Wife

Een super leuke film met Rachel McAdams over tijdreizen. Haar man kan door de tijd reizen, maar dat heeft hij zelf niet in de hand. Ik heb deze film al een tijdje niet meer gezien, dus dat wordt weer eens tijd!

The Vow

Niet alleen leuk omdat Channing Tatum erin speelt, haha! Een hele bijzondere film over Rachel McAdams die haar geheugen verliest.

About Time

About Time is een heerlijke film om samen met je vriendinnen te kijken, maar misschien vindt je vriendje hem zelfs ook leuk. Niet alleen speelt knappe Rachel McAdams erin, ook Margot Robbie (uit The Wolf of Wallstreet) heeft een rolletje en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor het mannelijk oog. Ook is de film niet té zoetsappig en romantisch. Kortom: een heerlijke film!

Spotlight

Spotlight is de nieuwste film van McAdams en hij is pas net uit in de bioscoop. Ik heb hem zelf nog niet gezien, maar hij staat wel heel hoog op mijn lijstje! McAdams is genomineerd voor de Oscars in de categorie Best actress in a supporting role. Of ze die gaat winnen? Dat zien we 28 februari.

Welke film met Rachel McAdams vind jij het leukst? 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Kelly februari 13, 2016 at 10:21

  The Vow is echt mijn favoriet! Zo prachtig.

 • Reply Judith februari 13, 2016 at 11:13

  The Vow is zeker mijn favoriete film uit dit lijstje! Hoewel ik The Notebook nog nooit heb gezien (oeps.. volgens mij ben ik één van de weinigen), want daar hoor ik altijd ook wel goede verhalen over.

 • Reply Naomi februari 13, 2016 at 12:33

  Ik vond the vow heel erg mooi!

  x

 • Reply Esther februari 13, 2016 at 13:21

  Ik heb alleen nog maar the notebook en mean girls met haar gezien.a

 • Reply Edriënne februari 13, 2016 at 16:17

  Mean Girls, die kan ik tot in de eeuwigheid kijken!

 • Reply Sanne Feline februari 13, 2016 at 17:54

  Ik heb echt maar 2 films uit het rijtje gekeken namelijk Mean Girls en The Notebook.

 • Leave a Reply