Films

7 leuke films met Katherine Heigl

films-katherine-heigl

Zonder dat ik het eigenlijk in de gaten had, vind ik alle films met Katherine Heigl heel erg leuk. En daar kwam ik laatst dus achter. Maakt dat Katherine Heigl een van mijn favoriete actrices? Ik denk het wel! En daarom zet ik vandaag 7 leuke films met Katherine Heigl op een rijtje die je gezien moet hebben! 

27 Dresses (2008)

Dit is een van mijn favoriete films aller tijden. Ik kan denk ik niet meer op twee handen tellen hoevaak ik deze film gezien heb, zó leuk vind ik hem! Katherine Heigl speelt haar rol als eeuwig bruidsmeisje hier heel leuk en het helpt natuurlijk ook mee dat James Marsden haar tegenspeelster speelt. Dit is gewoon een typische zwijmelfilm om in je eentje te kijken of met vriendinnen!

The Ugly Truth (2009)

Gerard Butler, oh, how we love you! In P.S. I Love You was ‘ie ook al zo leuk, en hier ook! Irritant leuk! Mike (Butler) gaat Abby (Heigl) tips geven om de man van haar dromen aan de haak te slaan, want Mike is dé expert op het gebied van vrouwen. Dan beseffen ze dat ze elkaar eigenlijk ook wel heel leuk vinden. Je kan al raden hoe de film afloopt, maar who cares? Het is gewoon een héle fijne film met een flinke dosis humor.

Killers (2010)

Is het toeval dat Katherine Heigl steeds héle fijne mannen als tegenspeler heeft? In Killers is Ashton Kutcher haar tegenspeler en dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg. Sterker nog, daar smullen we alleen maar van, toch? Ik ga nog niet teveel vertellen over waar de film over gaat, maar ik kan je wel vertellen dat er romantiek, humor én actie in de film zit. Ik vind dit echt een hele leuke film en nu heb ik zin om hem te gaan kijken, dat is namelijk alweer een tijdje geleden!

Life As We Know It (2010)

Deze film staat op Netflix (yay!) en ook hier heeft Heigl weer een fijne tegenspeler, namelijk Josh Duhamel. In Life As We Know It moeten Holly (Heigl) en Eric (Duhamel) ineens zorgen voor een baby, nadat hun vrienden zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Een heftig verhaal, maar gelukkig ook een heleboel humor! En een vleugje liefde natuurlijk.

New Year’s Eve (2011)

Dit soort films zijn altijd heel fijn om te kijken: heel veel bekende acteurs met verhaallijnen die aan het eind bij elkaar komen! Katherine Heigl heeft in deze film geen hele grote rol, maar het blijft een heerlijke film, ook met Zac Efron, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Lea Michelle en Sarah Jessica Parker. Misschien niet echt de tijd van het jaar om deze film nu te kijken, alhoewel, waarom ook niet?

The Big Wedding (2013)

Nog zo’n fijne film met heel veel bekende acteurs! Ook deze film staat op Netflix en is echt een aanrader om te kijken. In deze film spelen ook Amanda Seyfried en Robert De Niro. Een simpel verhaal, maar toch erg vermakelijk! Met een goede portie humor erin. En natuurlijk Katherine Heigl!

Jackie & Ryan (2014)

Deze film zag ik onlangs voor het eerst en ik wist helemaal niet van deze film af! Maar wat is ‘ie leuk! Ryan is een reizende muzikant en komt onderweg Jackie tegen, die in het verleden een popster is geweest. De omstandigheden waarin ze elkaar treffen, kan hun levens voor altijd veranderen… Oehlala! Een fijne film met fijne muziek en een fijne sfeer. Ja, fijn! 😉

Welke film met Katherine Heigl vind jij het leukst? 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *