Boeken

Deze 7 boeken wil Tedje lezen in de zomer

IMG_1247

De zomer begint bijna en dat betekent dat ik weer tijd krijg om te lezen! Ik heb de boeken verzameld die ik graag deze zomer wil lezen en het zijn zeven stuks geworden. 

Tot nu toe heb ik dit jaar 10 boeken gelezen. Voor sommige mensen is dit veel, voor sommige leesverslaafden is dit echt peanuts. Ik heb een druk bestaan (lees: 40 uur werken op kantoor + reistijd + twee blogs onderhouden + social life), dus het lezen komt niet altijd op de eerste plaats. Maar in de zomer lees ik altijd extra veel, want wat is er nu heerlijker dan op een strandbedje met uitzicht op zee een boek lezen? Nou, ik kan niet heel veel beters bedenken eerlijk gezegd.

Jill Mansell – Lang leve de liefde

Deze ga ik waarschijnlijk als eerste lezen, want de boeken van Jill Mansell zijn gewoon altijd heerlijk! Ze heeft een fijne schrijfstijl waar je als een speer doorheen gaat. Dit gaat waarschijnlijk zo’n boek worden die je gewoon in een dag uitleest. Heerlijk!

Gillian King – Zestig Dagen

Dit boek ligt al heel lang in mijn kast en ik heb hem nog steeds niet gelezen. Schandalig, want Yara was er zo enthousiast over in haar recensie! Het is een redelijk dun boek, dus ook dit boek zal ik waarschijnlijk snel uithebben. En Gillian King schrijft natuurlijk ook heel fijn! Ik vond Alles of Niets ook zo leuk!

Linda van Rijn – Zeezicht

Eens wat anders dan al die chicklits en romans die ik lees: een fijne thriller van een Nederlandse schrijfster! Van een vriendin hoorde ik dat Linda van Rijn altijd hele fijne boeken heeft en dat maakte me extra nieuwsgierig. Bovendien ben ik ook wel toe aan een spannende thriller. Ik ben benieuwd! Heb jij al ervaring met Linda van Rijn?

Iona Grey – Een verloren liefde

In dit boek worden twee verhaallijnen met elkaar verweven. Een verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en de ander in het heden. En het gaat natuurlijk over de liefde! Dit kan zomaar eens een heel bijzonder en leuk boek worden heb ik zo het gevoel!

Jennifer L. Armentrout – Witheet

Ik heb Wacht op mij, Ga voor mij en Blijf bij mij van Armentrout gelezen en slaat met Witheet een ander genre in. Haar vorige boeken waren vooral sexy en gingen over jongeren, nu is het in principe hetzelfde, maar krijgen haar boeken een mysterieus tintje. Layla uit Witheet kan namelijk door mensen heen kijken. Ik ben heel benieuwd! Normaal gesproken lees ik zulke soort boeken niet echt, maar nu ga ik me er eens aan wagen.

Kiki van Dijk – Ibiza

Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, eindigt plotseling in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en een mysterieuze verdwijning, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Dat klinkt als een super spannende thriller! Ik ben heel benieuwd naar dit boek en jullie horen natuurlijk als eerste wat ik ervan vond!

Mireille van Hout – Ibiza, land van liefde

Nog al een boek dat zich afspeelt op Ibiza. Anna en een paar vrienden stichten een hippiecommune op Ibiza waar ze leven in ultieme vrijheid. Een boek over zon, zee en strand op Ibiza? Wat mij betreft het perfecte boek om mee te nemen op vakantie. Ik heb nog nooit iets gelezen van deze schrijfster, dus ik ben erg benieuwd.

Welke boeken ga jij lezen komende zomer? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

  • marije

    Ben erg benieuwd naar het boek van Mireille van Hout. De boeken van Linda van Reijn vind ik geweldig. Helemaal mijn ding. Toevallig ben ik nu ook 60 dagen aan het lezen. Begin is nogal heftig maar ben benieuwd hoe het verder gaat.

  • chantal

    Veel leesplezier! Ik heb examen gedaan en heb nu ook eindelijk weer tijd om te lezen. Vorige week de grisha trilogie uitgelezen, ben nu bezig met de selectie serie opnieuw te lezen, deel 5 die ik volgende maand voor mijn verjaardag vraag kan ik dan gelijk aan beginnen

  • Esther

    Linda van Rijn is inderdaad heel geweldig. 🙂 Ik koop deze week did I mention i love you en van alle jongens van wie ik hield, die wil ik sowieso gaan lezen deze zomer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.