Boeken,  Kookboeken

6 x Kookboek aanraders

Nu we veel thuis moeten blijven, is het tijd om nieuwe – of oude hobby’s op te pakken! Koken of bakken bijvoorbeeld. En wat is er nou leuker om én wat lekkers te maken én je boekenkast aan te vullen. Wij zetten een aantal kookboek aanraders voor je op een rij. Klaar? Kopen maar 😉

Onze kookboek aanraders

Lekker & Simpel – Elke dag

Het perfecte kookboek voor iedere dag! Gewoon: lekker én simpel. De website van Sofie en Jorrit staat onder mijn sneltoets. Wat kook ik vaak recepten van hun! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog geen kookboeken van ze heb, maar dit lijkt me het perfecte moment om er een aan te schaffen. Ze hebben er overigens een paar! Waar het op neerkomt is dat dit simpele recepten zijn die je iedere dag kan maken.

Bestel hier

Laura’s Bakery – het basisbakboek

In deze tijd, heb je tijd genoeg om iets nieuws te leren. Bakken bijvoorbeeld! En om daarmee goed op weg te komen, helpt het basisbakboek van Laura Kieft je! Van ongeschreven bakregels tot de allerlekkerste taarten, koekjes en meer. In Het kookboek heeft Laura haar beste basisrecepten verzameld. Daarnaast laat ze je zien dat je met eenvoudige variaties oneindig veel verschillende baksels op tafel kunt zetten.

Bestel hier

Chickslovefood – Het skinny six-kookboek

Ik houd niet van ingewikkeld, maar wel van lekker! En daar helpt het skinny six-kookboek van de bekende dames van Chickslovefood je mee. Recepten met maximaal 6 ingrediënten. Wil jij, net als zij, gezond leven en eten, maar haak je af bij het idee van een dagelijkse shot tarwegras of goijismoothie? Het Skinny Six-kookboek bevat ruim 70 superhealthy recepten met maximaal 6 ingrediënten. Stuk voor stuk gerechten die je makkelijk maakt en zonder schuldgevoel kunt eten, de hele dag door!

Bestel hier

Het ultieme mannenkookboek

Mannen mogen we natuurlijk niet overslaan in het geheel. Ben jij een man én wil je échte mannenrecepten uitproberen in deze quarantaine tijd? Dan is Het ultieme mannenkookboek misschien wel iets voor jou. Recepten voor echte vleeseters, familiemannen, verleiders en beginnende koks. Makkelijke, voedzame, gezonde, zoete en klassieke recepten. Met en zonder vlees. En allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn lekker! Ook leuk om cadeau te doen 🙂

Bestel hier

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Gedichtjes en baksels komen samen in ’t Verrukkelijke kinderbakboek van Rutger van den Broek. Nu de kinderen veel thuis zijn, zoek je wellicht nieuwe dingen die jullie samen kunnen doen. Met die bakboek komt dat wel goed! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Bestel hier

Miljuschka’s food trucks

Ik ben fan van Miljuschka! En ook zeker van haar recepten. En hoe leuk is het om een keer wat anders dan standaard te proberen? Dat kan zeker met Miljuschka’s food trucks. De Mother Trucker Veggie Burger, plat Amsterdamse taco’s met gestoofd geitenvlees, de tosti-oliebol uit Austin of gefrituurde haring met bietenhangop: in dit boek vind je meer dan 60 recepten voor de meest bijzondere, uitbundige en originele streetfoodgerechten.

Bestel hier

En? Ben jij al geïnspireerd om lekker te gaan koken of bakken in deze tijd? Dit waren onze kookboek aanraders. Mocht je nou nog op zoek zijn naar andere kookboeken. Kijk dan zeker even hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *