5x TV-series die Yara niet leuk vond | Adorable Books
TV-series

5x TV-series die Yara niet leuk vond


We schrijven op Adorable Books vooral over dingen die we leuk vinden, niet over de dingen die we niet leuk vinden. Ik ben een groot TV-serie liefhebber en heb er dan ook aardig wat verslonden. Daarom zet ik 5 series op een rij die het niet hebben gehaald in mijn grote serielijst.

1. Girlboss. Ik snap de hype niet. Ik vind Britt Robertson irritant. Nee, ik vond het he-le-maal niets. Drie afleveringen verder en 1,5 uur verspild van mijn dag besloot ik om ermee te stoppen. Ik kon echt alleen maar negatief zijn over de serie: de personages klopten niet voor mijn gevoel en vooral het hoofdpersonage, daar ergerde ik me rót aan. Gelukkig heb ik maar drie afleveringen bekeken en weet ik dat er meerdere mensen zijn die deze serie niet leuk vonden. (En komt er een vervolg – dat zegt ook veel).

2. Reign. Ik heb het echt een paar seizoenen geprobeerd, maar op den duur dacht ik alleen maar: “Waarom kijk ik deze serie?”, ik vond het namelijk helemaal niet zo spannend, de personages boeiden me niet voldoende en er gebeurde telkens weer iets waarvan ik dacht: “wat een uitgemolken bende!”. Ik heb dus best veel afleveringen bekeken maar heb geen spijt dat ik ben gestopt met kijken.

3. Breaking Bad is een serie waar ik me nooit toe heb kunnen zetten. Het verhaal boeide me niet, en dat had ik direct al bij aflevering één. Na die eerste aflevering ben ik, eerlijk gezegd, gestopt. En dat terwijl iedereen er zo lyrisch over is – super jammer! Zeker omdat er ook nog een spin-off is verschenen, dat zegt veel over de kwaliteit (en populariteit) van de serie.

4. Homeland was net zo’n serie als Breaking Bad. Ik heb het geprobeerd en vrijwel het eerste hele seizoen – met veel tegenzin – bekeken. Elke keer als ik keek dan dacht ik: “Dit boeit me niet”. Na al die afleveringen ben ik gestopt met de serie en heb ik het nooit meer opgepakt. Gelukkig maar.

5. Arrow heb ik meerdere keren geprobeerd om te kijken. Iedere keer bekeek ik een paar afleveringen en dan vergat ik de serie. En iedere keer weer zie ik Arrow voorbij komen denk ik: “Ik wil deze serie kijken”, maar nee – het komt er niet van. Dat is vast iets waar meerdere mensen problemen mee hebben, met al die series waar we naar kunnen kijken.

Welke series heb jij gekeken die je niet leuk vond?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Kayleygh september 22, 2017 at 09:10

  Van Breaking Bad heb ik ook 1 seizoen gezien en toen was ik er zoklaar mee! En ik deel ook je mening over Arrow! Vind er ook niet veel meer aan!
  De andere series heb ik nog niet gezien, dus daar kan ik nog niet over oordelen 🙂

 • Reply Anne - Ditisanne.nl september 22, 2017 at 09:20

  Wij zijn begonnen in ‘House of Cards’, waar iedereen zo lovend over is. Eerlijk gezegd zijn we allebei er op afgeknapt omdat het zóóó saai is. We hadden net de serie Homeland af (die wij juist wel heel goed vonden) met veel actie en geweld en dan duik je in zo’n saaie serie waar alleen maar gekletst wordt.
  Eigenlijk willen we de draad wel weer oppakken, maar ik sta nog niet te springen! 🙂

 • Reply Marcia september 22, 2017 at 09:38

  Lijkt mijn lijstje wel 🙂 op breaking bad en arrow na, deze series heb ik wel samen met mijn zoon af gekeken. Bij mij staat ook 13 reasons why en gossip girl, wel geprobeerd overigens. Bij 13 reasons why kreeg ik na een paar afleveringen het gevoel van: als je alles zo goed kan verwoorden, waarom dan slachtoffer spelen en anderen allemaal de schuld toeschuiven….. En gossip girl is het gewoon niet voor ons, geen speciale reden

 • Reply LYnn september 22, 2017 at 11:42

  Girlboss krijgt geen vervolg trouwens!

 • Reply Madelon september 22, 2017 at 13:09

  Oef ja Girlboss vond ik ook niets aan. Het hoofdpersonage was inderdaad heel irritant, ik kon me ook echt niet inleven in haar. Verder ergerde ik mij met Reign er vooral aan dat het historisch gezien niet klopte. Ze hebben bijvoorbeeld de personages mooiere outfits gegeven om er meer een ‘glamour’ tint aan te geven, maar historisch gezien klopten de jurken niet en ik kon er echt niet tegen haha.

 • Reply fleur september 22, 2017 at 14:15

  Ik heb Girlboss helemaal gezien en ik vond het ook niet echt super, ookal vind ik Britt Robertson wel leuk maar het personage soms erg irritand.

 • Reply Romy september 22, 2017 at 18:42

  Ik had precies hetzelfde met Breaking Bad! En Girlboss is ook niet mijn ding, maar ben mezelf er nog wel doorheen aan het worstelen. Het verhaal en de boodschap zijn zo tegenstrijdig dat het, inderdaad, irritant is!

 • Reply Vivian december 17, 2017 at 14:04

  Breaking Bad, Arrow en Homeland trekken me helemaal niet haha. Girlboss wil ik wel graag nog uitproberen en Reign vind ik tof, al ben ik nog niet verder gekomen dan het eerste seizoen haha.

 • Reply Betty januari 21, 2018 at 15:46

  van dit rijtje van 5 vind ik er vier geweldig mooi.Alleen Girlboss dus niet

 • Reply Edriënne januari 21, 2018 at 15:49

  Ik heb alles van Girlboss gezien en had die tijd beter aan iets anders kunnen besteden. Bij de eerste aflevering dacht ik: hm, dit is op zich wel leuk. Maar het werd steeds raarder en niet grappig meer, alleen de laatste aflevering was dan wel weer oké, maar het was niet wat ik me had voorgesteld 🙁 Overigens is er nu zo’n nieuwe serie met een jongen die gek is en een meisje wil vermoorden, maar ze lopen samen weg, ik weet de naam even niet, maar het is heel populair en ik snap de hype totaal niet, ik vond de trailer al niks.

 • Reply Jessica januari 21, 2018 at 21:12

  Reign, Homeland en Arrow zijn bij mij ook series die ik op den duur heb laten vallen. Vandaag toevallig nog weer een aflevering gezien van Arrow om toch nog even te proberen, maar het verhaal boeit mij gewoon niet meer. Reign en Arrow begonnen allebei wel sterk, maar na een tijdje was het gewoon niet meer zo bijzonder. Homeland ben ik al vrij snel mee gekapt.

  Breaking Bad is echter een ander verhaal. Ik had eerst 3 afleveringen gezien en vond het verschrikkelijk. Een tijd later toch verder proberen te kijken en uiteindelijk groot fan geworden van de serie. Ik kijk nu ook braaf de spin-off. Het is echt een serie waar je wat moeite in moet steken voordat je er echt fan van wordt.

 • Leave a Reply