Netflix

5x Netflix Originals die Yara nog wil zien

Netflix Originals
Dat ik mijn Netflix abonnement goed gebruik, kun je wel stellen. Films, series en documentaires: ik kan er niet genoeg van krijgen. Iedere keer weer, als er nieuwe films, series en docu’s online worden geplaatst (met name Netflix originals), ben ik blij. Ik deel vandaag de Netflix Originals die ik nog graag wil zien!

Film: You get me

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun ‘romance’ levend te houden.

 

Serie: Orange is the New Black

Een dozijn Emmy Award-nominaties kreeg deze veelgeprezen comedyserie, waaronder een nominatie voor Beste comedyserie, Beste script en Beste vrouwelijke hoofdrol voor Taylor Schilling. Door een misdaad die ze in haar jeugdige verleden heeft gepleegd, moet Piper Chapman (Schilling) naar een vrouwengevangenis waar ze haar comfortabele New Yorkse leventje moet ruilen voor een leven van onverwachte vriendschappen en conflicten in een excentrieke groep medegevangenen.

Serie: Grace & Frankie

Jane Fonda en Lily Tomlin spelen twee vrouwen die hun leven opnieuw moeten uitvinden in deze grappige nieuwe Netflix Original-serie. De elegante Grace en de vrijgevochten, excentrieke Frankie zijn geen vriendinnen, ook al werken hun echtgenoten Robert en Sol al jaren als partners op hetzelfde advocatenkantoor. Wanneer Robert en Sol echter aankondigen dat ze hun echtgenotes voor elkaar verlaten, krijgen de twee vrouwen een onverwachte band.

Serie: The Crown

Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

Film: Okja

Een zachtaardig reuzendier en het meisje dat haar grootbracht, raken verstrikt in een web van dierenactivisme, commerciële hebzucht en wetenschappelijke ethiek.

Welke Netflix originals staan nog op jouw lijst om te kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Tamara D augustus 18, 2017 at 07:32

    Op okja na heb ik ze hier boven allemaal gezien en het zijn allemaal aanraders,echt hoor. Allemaal verschillend maar echt de moeite waard. Als ik jou was zou ik lekker met de film :You get me beginnen.. ps hoe kan je Orange is the new black nog niet gezien hebben? Haha

  • Reply Anouk augustus 19, 2017 at 19:03

    Ohh, Orange is the new black is echt geweldig <3

  • Reply Vivian oktober 13, 2017 at 16:33

    Okja, The Crown en You Get Me wil ik zeker nog zien binnenkort! Over Grace & Frankie twijfel ik nog en OTNB wil ik eigenlijk nog wel een nieuwe kans geven, maar of ik dat echt ga doen…

  • Leave a Reply