Films

5x De leukste Kerstfilms op Netflix #2

four_christmases41

Vorige week stond het artikel online over de leukste kerstfilms op Netflix, vandaag heb ik een vervolg voor je! Nog twee weken en dan is het Kerst. Ik vind de tijd voor Kerst altijd zo fijn, het kopen van cadeaus, de kerstboom, de lampjes, de gezelligheid, de films.

Beethoven’s Christmas Adventure
De Kerstdagen komen eraan en iedereen heeft er schik in! Beethoven, ’s werelds meest geliefde sint-bernardshond, is natuurlijk ook van de partij en in deze gloednieuwe, hartverwarmende kerstfilm kun je de hilarische hond zelfs voor het eerst horen spreken!
Wanneer Henry de elf (Kyle Massey, bekend van de tv-serie That’s So Raven) per ongeluk met de slee en de magische speelgoedzak van de Kerstman aan de haal gaat, vliegt hij met zijn kostbare lading pardoes tegen een boom in de buurt van Beethoven. Tot overmaat van ramp komt de zak in de verkeerde handen terecht! Voor onze kwijlende, maar heldhaftige sint-bernard en zijn tienermaatje Mason (Munro Chambers uit de tv-serie Degrassi: The Next Generation) zit er niets anders op dan Henry te redden, het speelgoed van de Kerstman terug te vinden en ervoor te zorgen dat alle kinderen toch nog een prettig Kerstfeest beleven. Een heerlijke familiefilm die je zal doen blaffen van het lachen!

I’ll Be Home for Christmas
Jake Wilkinson is een egocentrisch studentje die graag van alles voor zichzelf regelt. Hij heeft slechts één ding aan zijn hoofd: op tijd thuis zijn voor Kerst, anders verspeelt hij de klassieke Porsche die zijn vader hem heeft beloofd. Slechts enkele dagen voor de deadline wordt Jake echter wakker midden in de Californische woestijn, gestrand en zonder een cent op zak, verkleed als kerstman en met een witte baard op zijn gezicht geplakt! In een wanhopige poging om zijn cadeau op te eisen vliegt, kruipt, bedriegt, racet en terroriseert hij zich een weg in oostelijke richting. Maar zijn doorlopende missie verandert in een onafgebroken stroom van hilarische fouten als een aantal ongewone vreemdelingen op de hulp en vriendelijkheid van de kerstman rekenen.

This Christmas
De familie Whitfield komt dit jaar voor het eerst sinds tijden weer samen met kerst, sterker nog ze gaan zelfs allen op vakantie. Op de kerst vakantie moet er eens en voor altijd een einde aan het geroddel en het gekibbel komen

Four Christmases
Kate (Reese Witherspoon) en Brad (Vince Vaughn) zijn een gelukkig stel samen. Met de kerst in aantocht schijnen ze alles voor elkaar te hebben totdat hun ouders vragen dat ze kerst bij hun komen vieren. Omdat al hun ouders gescheiden leven zorgt dit voor problemen.

Christmas Cupid
In deze vrije bewerking van Dickens’ Christmas Carol wordt Sloane Spencer ,een machtige publiciste uit Hollywood, achtervolgd door de geest van Caitlin, haar laatste cliënte. Met Kerstmis in het vooruitzicht brengt de geest Sloane in contact met geesten van haar ex-partners uit het verleden, heden en toekomst. Sloane komt er achter dat ze haar, soms onethische, manier van handelen moet veranderen en dat een liefde in het verleden wel eens de sleutel zou kunnen zijn.

Welke Kerstfilms heb jij de afgelopen tijd gezien?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply natasja december 11, 2015 at 07:37

  a royal christmas is ook echt een aanrader op netflix, heb er wat toegevoegd uit je lijstje ben benieuwd

 • Reply Naomi december 11, 2015 at 11:06

  Beethoven’s Christmas Adventure lijkt me leuk! Ik was vroeger gek op de beethoven films! Die zet ik op mijn lijstje.

  x

 • Reply beautifulday4makeup december 11, 2015 at 11:50

  Beethoven is zo’n leuke en schattige film

 • Reply Madelon december 11, 2015 at 13:14

  Beethoven blijft altijd leuk!!!!

 • Reply Noa december 11, 2015 at 13:16

  Niet echt. Ik ben niet zo van de kerstfilms, somehow…

 • Reply Anouk december 11, 2015 at 14:07

  Leuk artikel! Mijn favoriet blijft The Gringe 😀

 • Reply Sabine december 11, 2015 at 17:20

  Behalve Christmas Cupid zijn de anderen niet op onze Netflix 🙁 Helaas, want er zijn zoveel leuke films en wij hebben er maar een paar. Zou die met Reese Whiterspoon graag zien…

 • Reply Esther december 13, 2015 at 18:16

  Christmas Cupid lijkt mij echt een geweldige film! 🙂

 • Leave a Reply