Films

5x films die Yara nog wil zien

Sinds een tijdje heb ik geen Pathé Unlimited kaart meer. Dit houdt in dat ik niet meer zo vaak naar de bioscoop ga, helaas. Ook op Netflix kijk ik vaak naar leuke films die er op staan (helaas zijn dit er vrij weinig op dit moment!). Ik laat je vandaag zien welke films ik nog wil zien.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon.

Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

The Boss Baby

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Guardians of the Galaxy volume II

Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

King Arthur: Legend of the Sword

Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren….tegen wil en dank.

Ricki and the Flash (op Netflix)

Meryl Streep speelt samen met haar dochter Mamie Gummer, die in de film ook Ricki’s dochter speelt. Daarnaast zijn er hoofdrollen voor Rick Springfield (een Flash bandlid die verliefd is op Ricki), Kevin Kline (Ricki’s ex-man) en Audra McDonald (zijn nieuwe vrouw). Geregisseerd door Oscarwinnaar Jonathan Demme en naar een scenario van Diablo Cody (Juno).

Welke films wil jij nog zien?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply chantal juni 25, 2017 at 13:04

    Ik ga morgen naar Pirates of the Caribbean, Ben heel benieuwd! Verder wil ik naar Wonder Woman, Despicable me 3 (ik ben vast niet de enige 18 jarige die helemaal fan is hihi) en Everything everything als die uitkomt

  • Reply Eveline juni 26, 2017 at 13:39

    Nou volgens mij kan ik beter samen met Yara gaan, want ik wil ze ook allemaal graag zien (afgezien van de laatste) haha!

  • Reply Fleur juli 1, 2017 at 20:58

    Ik ben fan van Yara’s smaak! Ik heb bijna al die film’s gezien omdat mijn zus bij de bioscoop werkt haha. Die meid speelt trouwens ook in “the mazerunner”!

  • Leave a Reply