Algemeen

5x de leukste kerstfilms op Netflix

A_Christmas_Carol

Vandaag is het grote Sinterklaasfeest en dat betekent dat we officieel naar kerstmuziek luisteren én kerstfilms kunnen kijken. Niets zo leuk als in de stemming komen voor de feestdagen. Het huis versieren, de toenemende kou, het uitkiezen van de gerechten die je wilt gaan maken met kerst. Het bekijken van kerstfilms geeft mij altijd een heel fijn gevoel. Vandaag zet ik 5 leuke kerstfilms op een rijtje die je op Netflix kunt vinden.

White Christmas
Meeslepende Irving Berlin melodieën in een echte klassieke muziekfilm! Vlak na de oorlog komen twee zang- en danstalenten bij elkaar om één van de beroemdste acts in de geschiedenis van de showbizz neer te zetten. Zij ontmoeten twee zusjes met wie ze naar Vermond trekken om daar een ouderwets witte kerst te vieren. Daar begint het echte avontuur als ze ontdekken dat het hotel waarin ze verblijven eigendom is van hun oude legergeneraal, die zich in een enorme financiële crisis bevindt….. Een prachtige klassieker waarin dromen geen bedrog zijn….

Surviving Christmas
Als de rijke Drew Latham gedumpt wordt door zijn vriendin lijkt het erop dat Drew opnieuw de kerstdagen in zijn eentje moet doorbrengen. Maar op advies van zijn therapeut gaat hij terug naar het huis waar hij vroeger met zijn ouders heeft gewoond. Drew besluit nu om het gezin, dat nu in het huis woont, een groot geldbedrag te betalen als ze tijdens de kerst willen doen alsof ze zijn familie zijn.

All I Want for Christmas
Ook al zetten tiener Ethan en zijn jongere zusje Hallie alles uit de speelgoedwinkel op hun verlanglijstje voor kerstmis, dan nog zou er niet op staan wat zij het liefste willen. Zij willen een wonder – zij willen dat hun gescheiden ouders weer bij elkaar komen! All I Want For Christmas bevat alle ingrediënten voor een fantastische gezinsfilm: veel humor, moed en het ware kerstgevoel. Ethan Randall (Dutch) en Thora Birch (Patriot Games) spelen een broer en zus die een hilarisch plan hebben bedacht om hun ouders (Harley Jane Kozak en Jamey Sheridan) weer bij elkaar te brengen. De filmlegende Lauren Bacall speelt de sympathieke oma die de kinderen bij hun plan helpt. En Leslie Nielsen (The Naked Gun®-films) verschijnt als de kerstman. Maar wat houdt het plan nu precies in? Ho-ho-ho! Dat is een verrassing!

A Christmas Carol
Van Walt Disney Pictures komt de magische verfilming van het geliefde Charles Dickens verhaal: Disneys A Christmas Carol, het hartverwarmende avontuur voor het hele gezin, met Jim Carrey in de hoofdrol. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten wordt meegenomen op een tocht die hem de ogen doet openen, komt hij erachter wat de ware betekenis van Kerst is. Deze heerlijke en ontroerende Disney-klassieker, compleet met levendig bonusmateriaal, is voorbestemd deel uit te gaan maken van je kersttradities, en zal al je volgende kerstmissen verrijken met nog meer hartverwarmende magie.

A Royal Christmas
Als de troonopvolger van Cordinia zijn Amerikaanse vriendin mee naar huis neemt om zijn familie te ontmoeten, beraamt zijn moeder een plan om de relatie te beeindigen.

Welke kerstfilms staan gegarandeerd op jouw lijstje om te kijken de komende tijd? 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Naomi december 5, 2015 at 10:54

  A royal christmas vond ik leuk! Die was vorig jaar op tv met de kerst.

  x

 • Reply Sabine december 5, 2015 at 15:51

  Haha allemaal 😀 Ik heb vorige week echt zó een prachtige film gezien op Netflix: The Mistle Tones. Ken je die? Echt als jullie in NL m ook op Netflix hebben écht kijken! Zo een mooie film…

 • Reply beautifulday4makeup december 8, 2015 at 10:55

  A royal christmas kende ik nog niet, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar

 • Reply Esther december 9, 2015 at 10:56

  Ik vind de grinch altijd zo geweldig! Van dit lijstje wil ik Surviving Christmis en A Christmas Carol zien. 🙂

 • Leave a Reply